Project image Project image Project image


Excursionisme

I sí... a nosaltres ens mou la Natura!


La Natura

El Centre Excursionista Tarragona és una associació que es mou, principalment, amb l’objectiu de divulgar diferents esports que estan relacionats amb la natura i el medi ambient que ens envolta. Això vol dir que, bàsicament, porta a terme activitats com l’excursionisme, esquí, muntanyisme, bicicleta de muntanya, escalada…

 

Aquestes activitats es solen fer al voltant de casa nostra. Més esporàdicament es fan trescs fora de les nostres fronteres, on la participació és menys àmplia, ja que es fan amb iniciativa particular. Això vol dir que hi ha socis que viatgen arreu del món per assolir algun cim o trepitjar senders i camins amb paisatges molt diferents als nostres com poden ser els de Nepal, Marroc, Índia, Alemanya, Suïssa, Nova Zelanda, diferents països d’Amèrica del Sud i Àsia, etc.

 Sortides

Sortides locals

Serra de Montsant, Serra de Prades, Serra de Cardó, Serra de Llaberia i Mola de Colldejou, Ports de Tortosa i Beceit, i també als Pirineus.

Freqüència

Fem 1 - 2 sortides al mes.

Sortides internacionals

Són d'iniciativa privada on els socis organitzen el seu recorregut amb uns objectius que són comuns entre tots els membres.

No et perdis les Sortides!

No oblidis deixar el teu correu electrònic a l'àrea de subscripció per avisar-te de les properes sortides.


Apassionats!
La curiositat dels nostres socis per conèixer nous indrets fa que el Centre Excursionista Tarragona es mantingui viu.

Testimonis

Jo participo de totes les sortides locals, i de vegades he pogut anar a les internacionals. Considero que no és fàcil trobar un grup de persones amb la mateixa manera de gaudir i d'estimar la natura com té un mateix. Totes les experiències han estat inoblidables i la meva millor inversió en oci des de fa molt, molt temps! - Sergi Mas.