FESTA NADAL / CAP D’ANY DEL CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA

El proper dijous dia 22 de desembre, a partir de les 19:30h., es faran els actes per tancar l’any 2016 i celebrar les properes festes i l’entrada al nou any 2017.

  • Presentació Calendari Solidari 2017, la mateixa la faran el Sr Jordi Bru i Sr.Escoda.
  • Entrega dels premis del concurs de fotografia per Instagram, als Sr. Julio de Gracia premi a la fotografia amb més “me gusta” i Jaime Ramírez Núñez per la foto més aconseguida, segons el jurat del concurs.

Les bases del mateix eren: “Els Esports de Muntanya i els seus Esportistes”. És fàcil i només has de seguir-nos a INSTRAGRAM #centrexcursiotgn i publicar fotos de muntanyes d’arreu amb alguna persona o persones o parts d’elles, fent alguna activitat d’algun dels diferents esports de muntanya amb el hastag #calendCET17
Cada més, la foto amb més “m’agrada” serà la guanyadora i passarà a formar part del CALENDARI DEL CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA 2017.

Al final d’any en la festa anual de la nostra entitat, hi haurà també un premi per la foto amb més “m’agrada” de tot el període. En cas d’empat o d’altres incidències que es puguin produir al llarg del concurs, la junta directiva del Centre Excursionista Tarragona formarà un jurat de gent coneixedora del mon Instagram i de la fotografia, on les seves decisions seràn publiques i inapel·lables.

 

EL CONCURS ESTÀ OBERT A TOTHOM QUE DESITGI PARTICIPAR.

  • I el pica-pica per celebrar un any ple de fets muntanyencs, unes festes de nadal ben alegres i una entrada d’any nou 2017, encara millor.

PARTICIPEU ¡¡¡¡¡