Lliga de Boulder intercentres de la IV Vegueria 2014

Prova organitzada per:

  • CCE Serres del Mestral (Hospitalet de l’Infant)
  • Centre Excursionista Maspujols (Maspujols)
  • Associació Excursionista La Picossa (Móra d’Ebre)
  • Club Excursionista Reddis (Reus)
  • Centre Excursionista Tarragona (Tarragona)
  • Centre Excursionista La Xiruca Foradada (Pla de Sta. Maria)

El caràcter d’aquesta prova és popular i la finalitat és fomentar la pràctica d’aquest esport tot i que s’establirà una classificació segons els blocs/vies encadenats.

La lliga consta de 6 proves, cada prova serà organitzada per l’entitat que gestiona el rocòdrom, l’entitat s’encarregarà de marcar els itineraris a realitzar, rebre als participants els dies de la prova, resoldre qualsevol dubte que puguin tenir i passar els resultats de la prova per poder penjar les classificacions. A cada prova hi hauran 10 problemes a encadenar amb dificultat progressiva apta per tots els nivells.

 

Calendari de les proves:

 ENTITATS  TORN  DIES  HORES
 C. Exc. Maspujols  24-28/2  Dm., dc. i dj.  de 18-22h
 C. Exc. La Xiruca  10-13/3  Dm., dc. i dj.  de 18-22h
 C. Exc. Tarragona  24-28/3  Dm., dc. i dj.  de 18-22h
 A. Exc. La Picossa  07-11/4  Dm., dc. i dj.  de 18-22h
 CCE Serres del Mestral  22-25/4  Dm., dc. i dj  de 18-22h
 C. Exc. Reddis  05-09/5  Dm., dc. i dj.  de 18-22h

 

Cada participant serà el responsable d’apuntar-se els blocs encadenats al quadrant que disposa l’organització a cada prova. A la fulla apareixerà el nom de cada participant i el total de blocs de cada prova. S’ha de relacionar perfectament el número de bloc reflexat al paper amb el bloc al plafó.

Tots els blocs tenen la mateixa puntuació i no hi ha diferenciació de categories. Tampoc no es te en compte el número d’intents per encadenar el bloc.

Perquè un bloc es pugui donar com a vàlid no es podrà tocar cap element que no sigui del propi bloc i el plafó i s’ha de dominar la última presa “TOP” amb les dos mans, al menys durant dos segons.

El temps per realitzar els blocs és lliure dintre dels horaris d’obertura que estableix cada rocòdrom.

Cada rocòdrom podrà afegir les normes que cregui oportunes per realitzar la competició de forma segura.

La inscripció es formalitzarà a través del web de la FEEC. no es podran fer inscripcions un cop superada la data límit. El preu de la inscripció és de 8 euros per les persones en possessió de la llicencia federativa C de l’any 2014 i 12 euros per als no federats.

Caldrà presentar la llicencia federativa (en cas de tenir-la) i el justificant de pagament el primer dia que es va a competir.

Els participants de la 2a lliga de boulder de la IV vegueria participaran al sorteig de material esportiu que es realitzarà al final de la prova coincidint amb la Copa Climbat de Reus.

Les puntuacions de cada prova així com les finals es publicaran després de cada prova a la webhttp://cereddis.cat