El valor dels serveis climàtics per al turisme actiu

El valor dels serveis climàtics per al turisme actiu

Des de la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca s’està treballant per organitzar un workshop, titulat “El valor dels serveis climàtics per al turismePrograma INDECISWorkshop_abril2020, evidentment haurà ponències relacionades amb el turisme actiu. On es realitzaran sessions teòriques per part d’experts, entre ells Gabi Pérez, el meteoròleg personal de Kilian Jornet.

Després es realitzaran sessions practiques per a intercanviar opinions.

Els dies 1 i 2 d’abril se celebrarà a la Facultat de Turisme i Geografia URV (Vila-seca) el seminari “El valor dels serveis climàtics per al turisme” (adjunt trobareu el programa), una jornada organitzada per l’equip investigador del projecte europeu INDECIS.

La jornada es dividirà en tres blocs temàtics que posen en relació la meteorología, el canvi climàtic, el turisme i la planificació de les destinacions i els activitats esportives. Experts en la temàtica, com el tècnic del Parc Natural del Delta, el Cap del Patronat de Turisme de Montblanc o el meteoròleg del Kilian Jornet, donaran inici a cada bloc amb ponències i debats. Seguidament, es realitzaran tallers participatius dirigits a persones vinculades amb el sector turístic (agents públics i privats), investigadors interessats en la matèria i persones que practiquin determinades activitats turístiques (senderistes, escaladors, aficionats de l’astronomia, esquiadors, surfistes, etc.). Com afecta i afectarà el canvi climàtic al nostre territori? Disposem de la informació correcta? Tenim estratègies d’adaptació al nostre abast? La nostra activitat està condicionada per la meterologia i es veurà afectada pel canvi climàtic, què puc fer? Parlarem de tot això, i més.

La inscripció és gratuïta i es lliurarà certificat d’assistència. Pots venir a qualsevol xerrada i taller que vulguis, dels dos dies, només has d’inscriure’t al següent formulari abans del 31 de març: https://forms.gle/us25cvpNHAA2xZ6RA;

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb mi.

Us hi esperem!

Alba Font

INDECIS’ Project Manager
————–
A/e: alba.font@urv.cat 

————–
Centre for Climate Change, C3

Facultat de Turisme i Geografia, URV
Carrer Joanot Martorell, 15
43480 Vila-seca

Més informació a https://www.indecis.eu

Sense Comentaris

Respondre