44è APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS

44è APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS

PER FI

Aquest any celebrarem, per fi, el 44è Aplec Excursionista dels Països Catalans a Alcoi, del 2 al 6 de desembre. Com ja sabeu, l’aplec és un esdeveniment que reuneix excursionistes d’arreu del nostre domini lingüístic i aquest el Centre Excursionista d’Alcoi és l’encarregat d’organitzar-lo. Aquests aplecs afavoreixen la coneixença de l’entorn natural en un ambient de solidaritat i germanor a més de l’apropament a la cultura, la història i els monuments de cada territori.

Durant aquests quatre dies de l’Aplec es duran a terme diferents activitats com ara: excursions de muntanya, cursa d’orientació i marxa nòrdica, activitats d’escalada, exposicions, rutes culturals, xarrades i espectacles musicals, a més dels sopars de foc i camp i el de cloenda.

En aquest web anireu rebent  tota la informació sobre dates d’inscripcions, contactes, allotjaments, rutes i activitats i altres dades que ens puguen semblar del vostre interès.

INSCRIPCIONS: https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/44e-aplec-excursionista-dels-paisos-catalans-2022/inscripcion_federado_licPlay/ 

MÉS INFORMACIÖ: https://aplecalcoi2022.org/

Sense Comentaris

Respondre