APERTURA DEL ROCODROM AMB PROTOCOL COVID-19

APERTURA DEL ROCODROM AMB PROTOCOL COVID-19

Un dels punts més importants per minimitzar l’impacte de les infeccions, és reduir l’aforament en aquest cas a 6 persones i sobretot obtenir la traçabilitat del origen de la mateixa i que les autoritats sanitàries puguin ser més ràpids i eficaços en localitzar l’origen i per tant actuar en conseqüència.

És preceptiu demanar CITA PRÈVIA per poder entrenar en el Rocòdrom i això ho farem a través de l’app de Bookitithttps://app.bookitit.com/es/hosteds/widgetdefault/20bb1a5ee9a3c5ec37d08bcb5f0fad4ef

La forma més rapida d’accedir és amb el codi QR:

Aquest obrirà l’aplicació del Centre Excursionista Tarragona/Rocòdrom per poder reservar les hores i dies que desitgeu.

Primer apareix una pàgina semblant a la que hi ha aquí on apareixen els trams horaris del Rocòdrom, sempre apareix el mateix dia en què estem però a través de la icona de calendari s’obriran altres dies possibles. Cal dir que es procurarà que no es puguin reservar a molt llarg termini, ja que és difícil de què es conegui quines qüestions es podran tenir aquell dia. Per tant podran ser de 3 a 5 dies, de totes maneres l’aplicació anirà prenent el seu lloc en gran manera a còpia de fer-la servir.

A partir d’aquí heu de donar-se d’alta introduint les vostres dades, demanem que el registre sigui amb el nom real del soci, no un pseudonim i indica dia i hora (tram horari) que es vol i confirmar, ja tenim la CITA PRÈVIA, realitzada.

 

Per als socis que vulguin col·laborar a mantenir l’aforament i avisar de qualsevol desperfecte o mala utilització de la sala, teniu a la vostra disposició el següent grup de Whatsapp (Preguem que aquest grup es faci servir només per això).

https://chat.whatsapp.com/CSjKEaDECy9Hj32DVg7sFJ

 

 

Obligatori l’ús del magnesi líquid:

La base hidroalcohòlica garanteix la desinfecció de les mans abans de tocar les preses.

Cal posar-se gel hidroalcohòlic o magnesi líquid cada cop que s’utilitzi el rocòdrom. (Atenció amb el magnesi líquid, no tots tenen base alcohòlica i també és important el percentatge del mateix en la dissolució. Cada marca porta les seves especificacions, que haureu de comprovar).

Obligatori l’ús de la mascareta, mentre esperem el nostre torn per escalar:

El Grup d’Escalada a través del Centre Excursionista Tarragona, donarà mascaretes amb el logo del grup, a tots els seus membres.

Ara mateix estan en procés de fabricació i quant les tinguem és distribuiran a secretaria a través del llistat de membres i es portarà el control d’aquest.

Seguirem informant de qualsevol qüestió que modifiqui, tant amplien-les com, i tant de bo sigui així, disminuir-les, aquestes normes de seguretat.

 

 

  • Si teniu qualsevol problema envieu correu electrònic a info@centreexcursionistatarragona.com i us atendrem, gràcies a totes i tots per entendre aquesta situació tan excepcional i esperem que ben aviat tot torni a la normalitat.
  • Els documents de Normes d’ús del Rocòdrom  [NormesUsRocodrom], Protocol COVID-19 del Rocòdrom  [ProtocolCovidRocodrom] .

Sense Comentaris

Respondre