ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA (POST DECRET D’ALARMA-COVID-19)

ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA (POST DECRET D’ALARMA-COVID-19)

NOTA PREVIA : Com ja sabeu, vau rebre en el seu dia una carta a casa vostra indicant que el dia 25 de març d’aquest any era el dia indicat, per realitzar l’Assemblea General Ordinària de la nostra entitat.

Desafortunadament el tema de la epidèmia del coronavirus Covid-19, i degut a l’és indicacions, normatives i decrets del nostre Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i del Govern de l’Estat indicant l’estat d’Alarma,prorrogat en varies ocasions, ens va obligar a canviar la data i intentar-ho el passat 15 d’abril de 2020 a les 20:00h, al nostre local social.

Aquest dia tampoc va poder ser i en aquest moment de “nova normalitat” ens atrevim a proposar de nou l’Assemblea General Ordinària pel proper 16 de juliol, esperem que en aquesta data proposada ens puguem veure totes i tots al nostre local social amb l’alegria afegida d’haver acabat amb aquest mal son i plens de salut i ganes de gaudir de la muntanya, i que la nostra entitat excursionista pugui seguir el camí per molts anys d’empremta organitzativa, activitat esportiva i iniciatives de tot tipus.

El Centre Excursionista Tarragona a realitzat un protocol que esta publicat a la nostra web i que tenim que respectar. Covid-19novanormalitat.

Document PDF Assemblea General Ordinaria: ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA_2020_2607

 

Sense Comentaris

Respondre