AVANTATGES DEL NOSTRE CARNET

AVANTATGES DEL NOSTRE CARNET

 

Des de que va veure la llum el nou carnet del Centre Excursionista Tarragona, volíem omplir-ho de contingut, tant de cara endins de l’entitat, com fora d’ella parlant amb empreses i comerços per obtenir certs avantatges pel fet de ser soci de la nostra entitat, es una feina que necessita de temps i ganes. Però aquest any estem d’enhorabona i em pogut gaudir d’acords amb varies empreses comercials i d’altres serveis que creiem us poden anar prou bé.

Aprofitem aquestes lletres per demanar-vos a les sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona, que de ben segur teniu relació amb comerços i empreses d’algun tipus i que us pot ser relativament fàcil poder negociar un tracte especial oferint-nos descomptes o algun servei especial, si es així, fiqueu-se en contacte amb nosaltres a traves del nostre correu electrònic info@centreexcursionistatarragona.com. La nostra voluntat es ampliar dia a dia les prestacions de tot tipus del nostre carnet que es com dir de la nostra entitat, moltes gracies a totes i tots.


 

Esports K2 Tarragona 

Mes de 35 anys assesorant i equipant somnis, projectes i aventures. Senterisme, Trekking, Escalada, Alpinisme, Esqui, Esqui de muntanya, Raquetes de Neu, Viatges, Expedicions, Turisme Actiu, Camping i molt més!!!”

La tenda del primer català en realitzar els 14 vuit mils sense oxigen i moltes més fites alpinístiques, una experiència excepcional que esta al vostre servei.

Als socis del Centre Excursionista Tarragona ens fa tracte de favor fent un 10% en tots els productes de la botiga de muntanya.

DireccióCarrer Emperador August, 23, 43003 Tarragona

Horari: Comercial; Telf977 23 86 30

 

 


 

General Optica – Tarragona – Comte de Rius

Com podeu llegir, General Òptica a estat generosa i ens fa un 30%de descompte i un 5% addicional als membres del Centre Excursionista Tarragona i aquí no s’acaba i suma un xec de benvinguda de 30€.

Qualsevol problema dels ulls per gaudir de la natura tant a l’hivern com a l’estiu ja “no cola”, la protecció dels nostres ulls es molt important i aquí teniu la vostra casa per cuidar-los com cal.

Demaneu Cita Prèvia, serveis com la revisió i graduació de la vista amb ulleres de sol o normals amb solucions personalitzades i lents de contacte i ara també la revisió i la solució en audiometria, en la seva pagina web https://www.generaloptica.es/es/tiendas/general-optica-tarragona-comte-de-rius.html

COMTE DE RIUS, 2-8 43003 TARRAGONA,  977230515

 


NOTA: En breu ho rebreu a casa vostra !!! 

També estem a punt d’aconseguir acords amb un Gimnàs i amb una Agencia de Viatges, son serveis que a tots ens interessant i esperem tenir una oferta més amplia per tots vosaltres, seguim treballant pels tots els socis i sòcies de la nostra entitat, fem-la gran entre tots !!!

Us recordem també que si teniu la llicencia federativa del 2020 també compteu amb serveis, ofertes i descomptes en molts llocs, a part dels refugis i d’altres qüestions directes amb els nostres esports també hi han de molt d’interesants i que heu de conèixer, fins i tot de la nostra ciutat, feu una ullada, us sorprendrà !!

 

 

 

Sense Comentaris

Respondre