Avís Legal i Privacitat

Contingut

El Centre excursionista Tarragona amb C.I.F. G43095173 és una entitat propietària del domini centreexcursionistatarragona.com

Enllaços externs

El propietari del lloc web no es fa responsable d’aquells altres llocs web o arxius als quals sigui possible accedir a través d’enllaços d’hipertext (links) disponibles entre els seus continguts, atès que aquestes pàgines enllaçades són responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina.

En el cas que s’estimi oportú o que un òrgan competent declari la ilicitud de les dades, ordenat la seva retirada o que s’impossibiliti l’accés als mateixos, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, i se’ns hagi notificat expressament la corresponent resolució, els enllaços que s’indiquin serien immediatament retirats.

Ús de la Web

L’Usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels Continguts, de conformitat amb la Legislació aplicable, les presents Condicions Generals d’Ús del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic, obligant-se a indemnitzar al Centre Excursionista Tarragona per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l’ús d’aquesta web, infringint aquestes condicions generals i/o la legalitat vigent. L’Usuari haurà d’abstenir-se de:

Fer un ús no autoritzat o fraudulent del website i/o dels Continguts amb finalitats o efectes il·lícits.

* Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del website, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

* Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.

* Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors i altres usuaris.

* Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del website o de tercers incorporats als Continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que pugui inserir-se en els Continguts.

* Obtenir i intentar obtenir els Continguts emprant per a això mitjans o procediments diferents dels quals, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament a les pàgines web on es trobin els Continguts o, en general, dels quals s’emprin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del Website i/o dels Continguts.

Propietat intel·lectual

La present pàgina web, incloent el codi font i els continguts elaborats pel seu titular o els seus col·laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel·lectual, trobant-se tots els drets reservats, de manera que l’usuari es troba facultat únicament per únicament per efectuar la navegació a través de les pàgines per a la seva visualització com a ús domèstic. No obstant això, si consideres o tens coneixement que els mateixos violen drets de propietat intel·lectual, et preguem ens ho comuniquis el més aviat possible a l’adreça info@centreexcursionistatarragona.com

D’altra banda, en aquesta pàgina s’esmenten de forma indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, no fent-nos responsable de la utilització inadequada que poguessin fer terceres persones respecte a aquestes marques.

 

Política de privacitat i tractament de dades de caràcter personal a la web

Principis de la protecció de dades

Ens comprometem a seguir els següents principis de protecció de dades:

 • El processament és legal, just i transparent. Les nostres activitats de processament tenen bases legals. Sempre considerem els seus drets abans de processar dades personals.
 • Li proporcionarem informació sobre el processament a comanda.
 • El processament està limitat al propòsit. Les nostres activitats de processament s’ajusten al propòsit per al qual es van recopilar les dades personals.
 • El processament es realitza amb dades mínimes. Només recollim i processem la quantitat mínima de Dades personals requerida per a qualsevol propòsit.
 • El processament està limitat amb un període de temps. No emmagatzemarem les seves dades personals per més temps del necessari.
 • Farem el nostre millor esforç per garantir l’exactitud de les dades.
 • Farem tot el possible per garantir la integritat i confidencialitat de les dades.

 

Drets del Subjecte de Dades

 1. Dret a la informació, el que significa que té dret a saber si les seves Dades personals s’estan processant; quines dades es recopilen, d’on s’obtenen i per què i qui els processa.
 2. Dret d’accés, el que significa que té dret a accedir a les dades recopilades de / sobre vostè. Això inclou el seu dret a sol·licitar i obtenir una còpia de les seves Dades personals recopilades.
 3. Dret a rectificació, el que significa que té dret a sol·licitar la rectificació o l’esborrat de les seves Dades personals que siguin inexactes o incompletes.
 4. Dret a esborrat, el que significa que en certes circumstàncies pot sol·licitar que les seves dades personals siguin esborrades dels nostres registres.
 5. Dret a restringir el processament: quan s’apliquen certes condicions, té dret a restringir el processament de les seves dades personals.
 6. Dret a oposar-se al processament, el que significa que en certs casos té dret a oposar-se al processament de les seves dades personals, per exemple, en el cas del màrqueting directe.
 7. Dret a oposar-se al processament automatitzat, el que significa que té dret a oposar-se al processament automatitzat, inclòs el perfil; i no estar subjecte a una decisió basada únicament en el processament automatitzat. Aquest dret pot exercir cada vegada que hi hagi un resultat del perfil que produeixi efectes legals que l’afectin significativament.
 8. Dret a la portabilitat de dades: vostè té dret a obtenir les seves Dades personals en un format llegible per màquina o si és factible, com una descàrrega d’un processador a un altre.
 9. Dret a presentar una queixa: en el cas que rebutgem la seva sol·licitud en virtut dels Drets d’accés, li proporcionarem una raó de per què. Si no està satisfet amb la forma en què s’ha tractat la seva sol·licitud, contacteu-nos.
 10. Dret a l’ajuda de l’autoritat supervisora, el que significa que té dret a l’ajuda d’una autoritat supervisora ​​i el dret a altres recursos legals, com reclamar danys i perjudicis.
 11. Dret a retirar el consentiment: vostè té dret a retirar qualsevol consentiment atorgat per al Tractament de les seves Dades personals.

 

Dades que reunim

Informació que ens ha proporcionat

Aquesta podria ser la seva adreça de correu electrònic, i nom. Principalment informació que és necessària per a remetre-li informació sobre els nostres serveis o contestar-li a les seves consultes, o millorar la seva experiència amb nosaltres. Guardem la informació que ens proporciona perquè pugui comentar o realitzar altres activitats en el lloc web.

Si vostè es fa soci o sol·licita la tarjeta federativa mitjançant la web li demanarem a més la següent informació necessària per a la seva tramitació: adreça, telèfon, nif, data naixament, lloc de naixament.

Informació recopilada automàticament sobre vostè

Això inclou informació que s’emmagatzema automàticament mitjançant cookies i altres eines de sessió. Per exemple, la seva adreça IP, etc. Aquesta informació s’utilitza per millorar la seva experiència amb el client. Quan utilitza els nostres serveis o mira els continguts del nostre lloc web, les seves activitats poden ser registrades.

Informació dels nostres socis

No compartim les seves dades amb tercers.

 

Com fem servir les seves dades personals

Fem servir les seves dades personals per a:

 • proporcionar el nostre servei.
 • millorar la seva experiència de client;
 • complir una obligació segons la llei o el contracte;

Fem servir la seva informació personal per motius legítims i / o amb el seu consentiment.

En virtut de celebrar un contracte o complir obligacions contractuals, processem les seves dades personals per als següents propòsits:

 • per identificar;
 • per proporcionar-li un servei o enviar/ oferir-li un producte;
 • per comunicar ja sigui per vendes o facturació;

Sobre la base d’interès legítim, processem les seves dades personals per als següents propòsits:

 • per enviar-li ofertes personalitzades de nosaltres;
 • administrar i analitzar la nostra base de clients (comportament de compres i historial) per tal de millorar la qualitat, varietat i disponibilitat de productes / serveis oferts / brindats;
 • realitzar qüestionaris sobre la satisfacció del client;

Sempre que no ens hagi informat d’una altra manera, considerem que oferir-li productes / serveis que siguin similars o similars al seu historial de compres / comportament de navegació sigui el nostre interès legítim.

Amb el seu consentiment processem les seves dades personals per als següents propòsits:

 • per enviar butlletins de notícies i ofertes de campanya (de nosaltres);
 • per gestionar la seva alta com a soci del CET, tramitar la seva tarjeta federativa o participar a les nostres sortides programades;
 • per a altres fins previ el seu consentiment.

Processem les seves Dades Personals per a complir amb les obligacions derivades de la llei i / o utilitzar les seves Dades Personals per a les opcions proveïdes per la llei. Reservat el dret d’anonimitzar les dades personals recopilades i utilitzar aquestes dades. Farem servir les dades fora de l’abast d’aquesta Política només quan se les anonimii. Guardem la seva informació i altra informació recopilada sobre vostè durant el temps que sigui necessari per a fins informatius i comercials.

És possible que processem seves Dades personals per a fins addicionals que no s’esmenten aquí, però que són compatibles amb el propòsit original per al qual es van recopilar les dades. Per fer això, ens assegurarem que:

 • l’enllaç entre els propòsits, el context i la naturalesa de les dades personals és adequat per a un processament posterior;
 • el processament posterior no farà malbé els seus interessos
 • hi hagi la salvaguarda apropiada per al processament.

L’informarem sobre qualsevol processament posterior i propòsits.

 

Qui més pot accedir a les seves dades personals

No compartim la seva informació personal amb estranys. En alguns casos, es proporcionen dades personals sobre vostè als nostres col·laboradors de confiança per tal que sigui possible brindar-li el servei o millorar la seva experiència com a client. Compartim les seves dades amb proveïdors que són estrictes amb el compliment de la GDPR:

Els nostres socis de processament:

 • Hosting web: Siteground
 • Email marketing: Mailchimp
 • Web: Maria luisa Franco, websquesuben.com

Tercers connectats:

Només treballem amb socis de processament que poden garantir un nivell adequat de protecció a les seves dades personals. Divulguem les seves Dades personals a tercers o funcionaris públics quan estem legalment obligats a fer-ho. Podríem divulgar les seves Dades personals a tercers si vostè ha donat el seu consentiment o si hi ha altres motius legals per a això.

Com assegurem les seves Dades Personals

Fem el nostre millor esforç per mantenir les seves dades personals fora de perill. Fem servir protocols segurs per a la comunicació i transferència de dades (com HTTPS). Fem servir anonimització i pseudònim quan és adequat. Controlem els nostres sistemes a la recerca de possibles vulnerabilitats i atacs.

Encara que fem tot el possible, no podem garantir la seguretat de la informació. No obstant això, prometem notificar a les autoritats adequades de les violacions de dades. També li notificarem si hi ha una amenaça als seus drets o interessos. Farem tot el que puguem per evitar infraccions de seguretat i ajudar les autoritats en cas que es produeixin infraccions.

Si té un compte amb nosaltres, tingui en compte que ha de mantenir el seu nom d’usuari i contrasenya en secret.

Nens

No tenim la intenció de recopilar informació de nens. No apuntem a nens amb els nostres serveis.

 

Informació de contacte

Centre excursionista Tarragona, Sr. Jordi Aluja.   info@centreexcursionistatarragona.com.

 

Canvis a aquesta política de privacitat

Reservat el dret de fer canvis a aquesta política de privacitat. Darrera modificació va ser feta 5/5/2018.