INSPIRACIÓ PER A COMENÇAR LA PROPERA AVENTURA!

Biblioteca i Arxiu

L'ARXIU
Una excursió al passat

L’arxiu del Centre Excursionista Tarragona i part dels documents i fotografies de les entitats que es varen fusionar formant la nostra entitat estan conservades, catalogades i a l’abast del qui ho vulgui estudiar a l’Arxiu Municipal de Tarragona.

REVISTES
Les millors revistes de muntanya

També disposem de revistes de muntanya amb col·leccions com la d’Extrem, Desnivel, Pirineos, Vèrtex, etc. i que es poden llegir en el local social, sense cap problema.

revistes_cet
LA biblioteca
Llibres divulgatius, guies, mapes...

La biblioteca és un dels serveis de l’entitat, on a través de compra directa, gràcies a l’interès dels nostres socis per alguna obra concreta, o bé per donacions de diferents orígens disposem d’un volum important de llibres divulgatius de muntanya, guies de rutes i mapes, així com subscripcions a diferents revistes especialitzades que estan a disposició en exclusiva de les nostres sòcies i socis. Des d’aquesta vocalia volem incentivar no tan sols la lectura i els coneixements històrics, geogràfics i etnogràfics dels llocs muntanyencs d’arreu, sinó també que us atreviu a escriure de qualsevol tema relacionat per poder introduir-ho al bloc de la nostra web o perquè sigui l’origen d’obres que des de l’entitat presentaríem a concursos literaris i fins i tot realitzaríem la seva publicació. Els diferents llibres, sempre i quan no s’indiqui el contrari, es podran deixar per la seva lectura. Els mapes i d’altres elements són consultius en el nostre local, demanant els mateixos al responsable de Biblioteca o bé a la secretaria. Hi ha una normativa d’ús que estarà a la vostra disposició.

Ara pots consultar l’índex de llibres que tenim a la teva disposició.

ÍNDEX LLIBRES
et recomanem...
nou a la biblioteca