ESTIC PREPARAT PER FER AQUEST PAS

Escalada i Sala de Boulder

Escalada
desafiant la força de gravetat

Més que un esport és un estil de vida. Consisteix en pujar o recórrer parets de roca natural, cadascuna de diferent mida, forma i grau de dificultat, la qual cosa requereix una gran preparació prèvia per aconseguir ascendir rutes més complexes. Es necessita entrenament físic i resistència, però sobretot molta força mental.

Per aconseguir el nivell de força i resistència necessaris podem preparar-nos als rocòdroms, plafons amb preses simulant el tacte de la roca natural i amb diferents nivells de dificultat. El Centre Excursionista disposa d’una sala de boulder.

Organització secció d’escalada

Sala de Boulder
Dissenyada per a la teva seguretat

El local social del Centre Excursionista Tarragona disposa d’una sala rocòdrom que pertany al Grup d’Escalada. 35 m² de paret per escalar amb una alçada de 3’5m, matalassos, campus board i aire condicionat. Coneix la història de rocòdrom.

Horari d’ entusiastes!
Tots els dies de la setmana de 9 a 22 h.

Accés socis
Membres del Grup d’Escalada prèvia fiança per les claus de 15€.

La Cita Prèvia és imprescindible per accedir a realitzar el vostre entrenament, és una bona forma de regular l’aforament del rocòdrom complint el reglament d’ús del mateix i així evitar la possibilitat de sobre aforament, cosa que permet un temps d’entrenament efectiu i una reducció d’interferències i fins i tot de possibles incidents o accidents propis o a tercers.

L’accés al local social de la nostra entitat i en especial de la sala de boulder, esta basada amb la mútua confiança entre tots, si us plau, no trenqueu aquesta relació, complint els preceptes històrics i normatius del rocòdrom. Tots som part de l’entitat i entre tots hem de complir i fer complir, pel bon funcionament del mateix, fent bons els preceptes d’aquesta entitat, la voluntarietat, l’altruisme i la socialització de responsabilitats i despeses.

El Centre Excursionista Tarragona us recomana que tramiteu la llicència federativa FEEC/FEDME tipus “C”, per poder cobrir qualsevol accident, tant entrenant en el nostre rocòdrom, com escalant a les escoles d’escalada d’arreu. Es tracta d’un cost d’uns 100 €/any el que representa uns 8,5 €/mes, creiem que és una despesa que cobreix amb escreix una bona cobertura assistencial i de responsabilitat civil i com sabeu teniu un bon nombre de descomptes i facilitats en nombroses empreses, FGC, refugis, albergs, fisioteràpia, etc., podeu mirar-ho en la web de la FEEC.

Normes dús del rocòdrom | Protocol Covid

RESERVA ONLINE
,,

Qui més alt puja, més lluny hi veu, qui més lluny hi veu, més gran somia

,,

És un perfecte emplaçament per entrenar i sempre trobes algú per comentar vies i aprendre!

SI EL TEU ESTIL DE VIDA ÉS EXTREM

ETS AL LLOC PERFECTE!

aPRÈN, ENTRENA I SURT AMB NOSALTRES