Reserva online rocòdrom

Fes la teva reserva
Fes un ús responsable
Accés socis
el rocòdrom és exclusiu als socis d'escalada

La Cita Prèvia és imprescindible per accedir a realitzar el vostre entrenament, és una bona forma de regular l’aforament del rocòdrom complint el reglament d’ús del mateix i així evitar la possibilitat de sobre aforament, cosa que permet un temps d’entrenament efectiu i una reducció d’interferències i fins i tot de possibles incidents o accidents propis o a tercers.

L’accés al local social de la nostra entitat i en especial de la sala de boulder, esta basada amb la mútua confiança entre tots, si us plau, no trenqueu aquesta relació, complint els preceptes històrics i normatius del rocòdrom. Tots som part de l’entitat i entre tots hem de complir i fer complir, pel bon funcionament del mateix, fent bons els preceptes d’aquesta entitat, la voluntarietat, l’altruisme i la socialització de responsabilitats i despeses.

El Centre Excursionista Tarragona us recomana que tramiteu la llicència federativa FEEC/FEDME tipus “C”, per poder cobrir qualsevol accident, tant entrenant en el nostre rocòdrom, com escalant a les escoles d’escalada d’arreu. Es tracta d’un cost d’uns 100 €/any el que representa uns 8,5 €/mes, creiem que és una despesa que cobreix amb escreix una bona cobertura assistencial i de responsabilitat civil i com sabeu teniu un bon nombre de descomptes i facilitats en nombroses empreses, FGC, refugis, albergs, fisioteràpia, etc., podeu mirar-ho en la web de la FEEC.

Normes dús del rocòdrom | Protocol Covid

ET RECOMANEM que tramiteu la llicència federativa FEEC/FEDME tipus “C” per poder cobrir qualsevol accident

LLICÈNCIA FEDERATIVA
TRAMITA AMB LA FEEC