1a Trobada de Marxa Aquàtica del Club Excursionista Arítjol a Creixell

Circuit Català de Marxa Aquàtica

1a Trobada de Marxa Aquàtica del Club Excursionista Arítjol a Creixell

Info

El Club Excursionista Arítjol us convida a participar de la 1a Trobada de Marxa Aquàtica de Creixell el proper diumenge 13 de setembre de 2020. El Club aposta fort per aquesta nova disciplina esportiva i a la vegada com activitat física per millorar la nostra salut i el nostre benestar. La matinal que hem programat us introduirà en el coneixement de la tècnica bàsica per a poder gaudir d’aquest “senderisme en el mar” que és la Marxa Aquàtica i que dia a dia guanya adeptes en el nostre país. Aprendreu a progressar a ma nua o amb rem i en equip!

Us esperem a Creixell!           Us enganxarà!

 

Dia: Diumenge 13 de setembre de 2020.

Concentració: Platja de Creixell, al costat del Càmping La Gavina.  Coordenades: 41.156466, 1.441892.

Hora: 9:00 hores.

Cal portar: Calçat de trail, mitjons o escarpins, banyador ajustat i samarreta per prevenir insolació. Crema solar i aigua.

Dificultat: Fàcil. Se us adjudicarà grup segons nivell: inicial, mitjà o avançat.

Formadors: Monitors titulats de Marxa Aquàtica de la FEEC

Preus:

  • Federats: 5,00 €
  • No federats: 11€ (inclouen el cost de la llicència temporal per a l’activitat).

Inscripcions: Ompliu el següent formulari: INSCRIPCIONS. Teniu temps fins el dijous dia 10 de setembre. Si necesiteu contactar  626678025 / info@aritjol.org.

Places limitades: 50 participants

Aparcament de vehicles: Hi ha pàrquing just al costat del càmping.

Altre material: La organització cedirà rems per a la pràctica.

Mesures COVID19: Seguirem el protocol de la FEEC per a aquest Circuit. Descarregue-lo aquÍ: PROTOCOL COVID 19

Full de Responsabilitat: El protocol per prevenir el COVID 19 demana omplir el full de responsabilitat que podeu descarregar aquí: FULL DE RESPONSABILITAT

La organització es reserva el dret de suspendre l’activitat per causa de meteorologia adversa.
Per aquesta activitat cal posseir la llicència federativa (Modalitat A). Qui no en tingui el Club Excursionista Arítjol tramitarà una assegurança temporal. Assenyalar que no és una activitat de Competició sinó de promoció del nou esport de Marxa Aquàtica mitjançant la trobada tant de gent ja experta i monitors com de persones interessades en conèixer aquesta modalitat. Tanmateix es farà una petita demostració de com s’actua en les competicions.

Es faran grups segons l’experiència del participant i sense passar en lo possible de 10 marxadors en cada cas, d’acord amb les recomanacions de la actual situació sanitària pel COVID-19. Recalcar que es serà escrupolós en el seguiment de les normatives anti-COVID19, amb manteniment de distàncies entre assistents, mascaretes en el trànsit fins a la zona de mar, neteja de mans i ús de monodosi en l’avituallament.

Hi haurà un petit avituallament pensat principalment per a la hidratació i recuperació de forces dels participants.

El fet de inscriure’s vol dir que s’accepta tot allò disposat aquí i al Reglament del Circuit Català de Marxa Aquàtica de la FEEC.

 

Circuit Català de Marxa Aquàtica

Ja tenim aquí el primer Circuit Català de Marxa Aquàtica i el primer Campionat de Catalunya organitzats per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El Circuit Català es composa de 5 etapes amb sessions de Marxa Aquàtica no competitiva. Amb diferents nivells que comprenen des de iniciació fins avançat, aquest circuit ens mostrarà aquesta nova activitat física que està agafant molta força a casa nostra.

Les etapes seran a Salou organitzada pel Club Excursionista Salouenc el passat 30 d’agost, a Creixell organitzada pel Club Excursionista Arítjol el dia 13 de setembre, a Castelldefels el dia 19 de setembre i organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya, a Roses i organitzada per Cabirols, Associació Excursionista de Roses el 26 de setembre i finalment el dia 4 d’octubre, que es clausurarà aquest circuit, a Cambrils organitzat pel Centre Excursionista de Cambrils que acollirà simultàniament el primer Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica.   Així, doncs ens esperen unes setmanes on podreu introduir-os en la pràctica d’aquesta nova disciplina esportiva, molt recomanable pel vostre benestar i per fer salut!

Us presentem el cartell oficial.

Us hi esperem!

 

L’organització és del Club Excursionista Arítjol.
NO FEU CAS D’AQUESTA OPCIÓ D’INSCRIPCIÓ, QUE HI HA D’AVALL, SURT PER DEFECTE

Clikeu en les lletres de taronja INSCRIPCIONS ¡¡

Info
Lloc: Creixell
Data: 13/09/2020
Data fi: 13/09/2020
Hora de començament esdeveniment: 09:00 h

Sense Comentaris

Respondre