56è Dia del Camí de Muntanya

Riba-roja d'Ebre - Vall de la Sabatera - Sendera del Meandre - Riba-roja d'Ebre

56è Dia del Camí de Muntanya

Info

 

 

El Centre Excursionista TarragonaFigot Tour Senderisme (Riba-roja d’Ebre), ens hem unit davant aquest repte que representa oferir un nou i arranjat camí, ple de la història, ple del patrimoni rural i d’uns paisatges i vistes realment espectaculars en el terme de Riba-roja d’Ebre. Hem treballat perquè pugueu gaudir tots els que vulgueu venir d’aquest esdeveniment que aquest any més que mai és la festa de l’excursionisme de les nostres comarques.


Les INSCRIPCIONS pel 56è Dia del Camí de Muntanya, és farà, obligatòriament a través de la pàgina d’inscripcions de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).

Els menors de 18 anys, que no vagin acompanyats dels pares, el dia de la caminada hauran de portar una autorització signada pel pare, mare o responsable legal. Aquests hauran de designar un adult que es faci responsable dels menors i que participi a la prova. Aquest signarà un document acceptant la tutoria del menor durant la caminada. AutoritzacióMenors_56DiaCamiMuntanya


Celebrarem els 50 anys del Centre Excursionista Tarragona i dedicarem aquest camí al nostre amic i company d’aventures Josep Lerín “Popi” que ens va deixar per culpa del maleït virus.

Volem que deixeu tot el que teníeu previst i vingueu a gaudir-ho amb nosaltres, no ho deixeu per fer el camí en altres ocasions, perquè us perdreu la gastronomia d’aquesta comarca la Ribera d’Ebre, i de la capacitat d’un poble senser en convertir en FESTA GROSSA un dia com el pròxim 14 de novembre.

US ESPEREM A TOTES I TOTS¡¡¡

Cal dir que quan ens vàrem trobar i decidir treballar per fer realitat aquest nou camí, no ho teníem gaire clar a causa de l’estat d’alarma decretat i les restriccions que se’n derivaven de la pandèmia, però vàrem confiar en l’arribada i administració de vacunes i que ens arribaríem a totes i tots a temps per gaudir amb tranquil·litat de la FESTA ¡¡¡ que representa el dia de la inauguració del camí.

Oferint un Dia del Camí de Muntanya únic amb un seguit d’elements que el fa molt recomanable per tot aquell que se senti atret per la història, el patrimoni arqueològic i la natura. A part volem oferir-vos un dia per oblidar els mals dies de la pandèmia i poder passar-ho molt i molt bé, serà la millor festa de l’excursionisme de les nostres comarques, en tots els sentits.


Un únic camí, de 14,8 km i uns 345 m de desnivell


En el Reglament hi ha tota l’informació necesaria per participar en aquest esdeveniment excursionista. Clikqueu d’amunt:

Amb el suport de:

 

Info
Categoria: ,
Lloc: Riba-roja d'Ebre ( Ribera d'Ebre)
Data: 14/11/2021
Data fi: 14/11/2021
Recepció:: 07:30 h
Sortida:: 08:30 h
Esmorzar:: 10:40 h
Parlaments:: 10:40 h

Comentaris: 2

  • Marta
    13/10/2021 9:48 pm

    Hola: el mapa del recorregut el teniu penjat en algun lloc?
    Voldria saber si és circular

Respondre