Acte de celebració dels 50 anys del Centre Excursionista Tarragona

CELEBRAREM ELS 100 ANYS DE LA CREACIÓ DEL GRUP EXCURSIONISTA MUNTANYENC

Acte de celebració dels 50 anys del Centre Excursionista Tarragona

Info

El pròxim dia 04 de maig a l’auditori de la Diputació de Tarragona us invitem a totes i tots els socis de l’entitat i a totes i tots els amants dels esports de muntanya, a partir de les 18:30 h a celebrar els 50 anys del Centre Excursionista Tarragona que com tots sabeu va sorgir de la fusió de les dues entitats que hi havia a Tarragona durant els anys 70 del segle passat, una va estar l’Agrupació Excursionista Ginesta, creada el 1929 i el Grup Excursionista Muntanyenc creat el 23 d’abril de 1923, ara fa 100 anys.

Gaudireu de música en viu amb el grup de Jazz, Monty Jazz Quartet, format pels músics: Jesús Serra al Piano; Pedro Aranda a la Bateria; José Ramon Pacheco al Contrabaix i Alfonso Montuenga al Saxo.

Es donaran guardons i es recordarà a totes i tots els socis que al llarg d’aquests 50 anys han destacat per raons esportives o organitzatives.

S’atorgarà una placa fent Soci d’Honor a un soci que per les seves conquestes esportives excepcionals, així com la divulgació dels seus coneixements, mereix aquest reconeixement.

I s’entregarà per primer cop la MEDALLA D’OR de l’entitat el màxim guardó per socis o no socis que la Junta Directiva creu que pels seus valors personals tan esportius com organitzatius i el seu sentit de servei al món excursionista ha cregut un honor oferir-la a una persona molt especial per tots nosaltres.

Estem molt honorats i podem confirmar la presència el nostre il.lm alcalde, Sr. Pau Ricomà, així com la consellera d’Entitats i Esport la Sra. López i el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya el Sr. Jordi Merino.

En sortir d’aquests actes de record i reconeixement farem un piscolabis i brindarem amb cava pels 50 anys vinents de l’entitat, us esperem a totes i tots.

 

   Caram podreu aplaudir, sentir, gaudir i fins i tot patir els 100 llargs anys de cultura excursionista que portem dins la nostra sang, sang d’esportista, sang d’aventurer, sang d’obrir el cor i la ment davant la natura i com no la sang per poder conservar amb fermesa la biodiversitat i els aspectes geològics i meteorològics que fan que allò que hem pogut gaudir les generacions fins ara ho puguin fer les poperes.

Com entitat són moltes les incerteses que intuïm per davant, però hem de ficar com fins ara il·lusió, empenta, iniciativa, formació, informació i molta, molta imaginació per donar les raons a tothom per conèixer molt millor els equilibris de la vida al medi natural, tot gaudint i respectant-la, per defensar-la enèrgicament, per canviar la nostra mentalitat a hores d’ara plena de supèrflues conquestes, de consum indiscriminat, si no no hi haurà futur pels éssers vius on incloem a l’Homo sapiens i crec que les entitats excursionistes podem ser un dels llocs on canalitzar aquest pensament i fer possible una profunda revolució de vida.

Info
Categoria:
Lloc: Auditori Diputació de Tarragona, carrer de Pere Martell, 2, 43001 Tarragona
Data: 04/05/2023
Data fi: 04/05/2023
Hora de començament: 18:30 h
Hora piscolabis (aprox.): 20:00 h

Sense Comentaris

Respondre