Primera Conferencia/Dialeg, Any Pompeu Fabra, Llengua i Excursionisme

Gramàtica i Esport

Primera Conferencia/Dialeg, Any Pompeu Fabra, Llengua i Excursionisme

Info

En el marc de l’Any Fabra l’objectiu del cicle és centrar-nos en el Pompeu Fabra excursionista, i en els valors que l’excursionisme representa tant en la figura del lingüística com en la història de la cultura catalana. Des de Tarragona ens volem aproximar també al primer excursionisme a la nostra ciutat.

L’eix del programa que presentem té per tant, la finalitat de divulgar tant Pompeu Fabra com l’excursionisme, i ho hem fet sumant els esforços de l’excursionisme tarragoní amb el Centre Excursionista Tarragona, junt amb altres entitats dedicades a la llengua i a la difusió cultural, com és el Centre de Normalització Lingüística, la Biblioteca Pública de Tarragona, el Servei Territorial del Departament de Cultura i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya així com la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Tot plegat amb la voluntat de poder arribar amb força a la ciutadania de Tarragona.. Tot plegat amb la voluntat de poder arribar amb força a la ciutadania de Tarragona.

 

Dimarts 9 d’octubre Conferència / Diàleg

Lloc: Salo d’actes dels Serveis Territorials del Departament de Cultura; Carrer Major, 14.

Hora de l’esdeveniment:  19:30 h

 L’Excursionisme i els excursionistes de l’època de Pompeu Fabra a Catalunya i a Tarragona

A càrrec de:

Sr. Enric Faura: Director de la revista de la FEEC, Vèrtex(2001-2007) i escriptor de diversos llibres de muntanya, editor i consultor.

Sr. Enric Faura

 I de:

Sr. Ricard Fernandez

Sr. Ricard Fernàndez Molinet: Guia de mitja Muntanya a l’empresa Guies de Muntanya i Escalada de Montserrat. Llicenciat en Ciències Geològiques per la UB.Curs de Postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura: Percepció, Comunicació, Gestió i Integració.

Autor del llibre “Que bonica és la muntanya”, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 1989.

Divulgador de la cultura muntanyenca. Ha participat en programes de TV i ràdio (Tarragona Radio, Pont de Mahoma) sobre senderisme.

Info
Lloc: Tarragona
Data: 09/10/2018
Data fi: 09/10/2018
Lloc de la Conferencia: Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura. C. Major, 14
Hora de l'esdeveniment: 19:30 h

Sense Comentaris

Respondre