festa 2021 del Centre Excursionista Tarragona

Entrega del Premi Isard 2021

festa 2021 del Centre Excursionista Tarragona

Info

A causa de l’increment d’infeccions de la COVID-19 i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries no realitzarem, un altre any, la festa del Centre Excursionista Tarragona, en especial perquè haurem d’estar en el nostre local, de dimensions petites, molt poc ventilat i on preteníem, com sempre hem fet, menjar i beure el que comporta treure’s la mascareta, no cal ficar-se en una situació de perill quan l’any vinent tenim celebracions importants com són els nostres cinquanta anys de la fusió del Muntanyenc i la Ginesta.

Gaudir de les paraules i els treballs audiovisuals de l’amic Pere Iglesias, ho farem tan aviat com sigui possible en el nostre local o en algun altre lloc que tingui les condicions per minimitzar la possibilitat d’infecció i farem si a ell li va bé un petit cicle de les seves conferències i audiovisuals.

 

Per primer cop aquest Nadal sortejarem aquesta Cistella de Nadal, per guanyar-la farem servir els tres últims números del sorteig de la Loteria de Nadal del dia 22 de desembre, que ha de correspondre amb el número de sòcia/soci.El pròxim dia 23 de desembre celebrarem la tradicional FESTA DE LES SOCIES I SOCIS, festa anual del Centre Excursionista Tarragona, per tant de totes les sòcies i socis de la nostra entitat, primer passarem un audiovisual realitzat pel nostre soci Pere Iglesias i Salvador, Premi Isard i representant de la FEEC en el Consorci de la Serra de Llaveria.

Amb l’amic Pere Iglesias coneixerem de primera mà:

  • La seva natura, les plantes i animals singulars.
  • La vida a la muntanya, un recull de l’activitat humana, per entendre millor els llocs que veiem a les nostres travesses, com marges, camins.
  • Fets rellevants, un recorregut per moments historics que han marcat el territori, des de la prehistoria a la creació del Consorci de la Serra de Llaberia.
  • Bells indrets, una selecció de 61 llocs que sobresurten per la seva bellesa.

despres farem la ceremonia d’entrega del Premi Isard a qui el jurat donara aquesta distinció que dona l’entitat a qui ha sobresortit en algun aspecte.

Bé, us esperem per compartir les excursions, escalades i d’altres realitzacions esportives i culturals que hem fet entre tots durant aquest any, al voltant de bon menjar i de bon beure i ens desitjarem bon Nadal i un any 2022 any del cinquantenari de l’entitat, esperem que ens doni més aventures i fites muntanyenques per conquerir tot gaudint profundament de la seva realització.

PASSAREM UNA BONA ESTONA, US HI ESPEREM¡

També farem la cerimònia de l’entrega del Premi Isard “Homenatge Leandre Lerín” de l’any 2021.


Com ja sabeu tots, el Premi Isard és un guardó intern que s’entrega només a sòcies o socis del Centre Excursionista Tarragona. Un premi que s’atorga a la sòcia o soci que per la seva contribució desinteressada, el seu treball, il·lusió i esforç ha fet que la nostra entitat hagi estat coneguda i reconeguda des del punt de vista cultural, organitzatiu i esportiu arreu del món excursionista, a la nostra ciutat i més enllà.

Per anomenar la persona mereixedora del Premi Isard és nombra una Comissió Jurat Premi Isard i el secretari de la Junta del Centre Excursionista Tarragona, certifica el nom i els mèrits presentats per la mateixa comissió o a sol·licitud d’alguna sòcia o soci de l’entitat.

US ESPEREM A TOTES I TOTS ¡¡¡¡¡

 

I seguirem aquest 2022 duent a terme activitats de tota mena, culturals, organitzatives i esportives, fites muntanyenques que mai han de faltar i en tots els nivells de compromís.

El Centre Excursionista Tarragona i el seu president us vol donar les gràcies a la junta directiva i el seu treball, a les sòcies i socis que han participat proposant i organitzant sortides de gran interès excursionista i als socis participants en cadascuna de les activitats que aquest any, patint encara les restriccions de la pandèmia hem pogut gaudir, enhorabona.

I encoratgem a les sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona a proposar tota classe d’iniciatives i activitats, l’entitat som totes i tots fem-la nostra.

L’ENTITAT SOM TOTES LES SÒCIES I TOTS ELS SOCIS, FEM-LA NOSTRA.

Info
Categoria:
Lloc: Tarragona (c/St. Antoni Maria Claret, 11, baixos interior. 43002 Tarragona)
Data: 23/12/2021
Data fi: 23/12/2021
Hora:: 19:00 h

Sense Comentaris

Respondre