TURÓ DE L’HOME i LES AGUDES

Turó de l'home i Les Agudes (des de Santa Fe)

TURÓ DE L’HOME i LES AGUDES

Info

PARC NATURAL DEL MONTSENY

Dificultat tècnica:        Moderat

Temps:                               5 h, 20 m

Desnivell pujada:         735 m

Desnivell baixada:       754 m

Alçada màxima:            1.701 m

Alçada mínima:             1.202 m

Bruixes que fan pedregar, bandolers murris, besties cobertes de molsa, tímides dones d’aigua….En aquesta sortida ens hem proposat conèixer alguns dels essers fantàstics que protagonitzen les llegendes del Montseny.

El 1879 apareixia la primera guia excursionista catalana, concretament del Montseny. No és pas casualitat, el massís és un autèntic paradís per als excursionistes.

 

Volta circular al Turó de l’Home, afegint pujar a Les Agudes.

Sortirem de la font de Passavets (Santa Fe) i pujarem pel camí marcat cap al Turó de l’Home. D’aquí podem iniciar la tornada (ruta fàcil) o anar i tornar a Les Agudes (ruta moderada, sobretot pel temps acumulat). La baixada la farem per la font del Briançó per arribar de nou a la de Passavets.

 

 

 

NORMATIVA I RECOMANACIONS:


Les sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona, encara que la nostra recomanació és que obtinguin el carnet federatiu anual o bé el temporal per un dia o més, no és obligatori per poder participar en les iniciatives organitzades per la nostra entitat.
Sí és obligatori fer saber a secretaria la  intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través del nostre correu electrònic o personant-se al nostre local (Secretaria) o be trucant.

Els excursionistes que estiguin en possessió del carnet federatiu de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, DNI, codi del carnet federatiu, tipus de llicencia i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5€, per dia d’excursió.

Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres propostes i no son socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió del carnet federatiu, hauran de forma preceptiva, treure’s la llicencia-assegurança temporal de la FEEC (Agrupació) i per tant haureu de passar per secretaria, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci promocional o temporal i tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, el cost en aquest cas, que és d’un dia serà de 10€.
En tots els casos s’ha de notificar abans del dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora a de tenir les dades de l’excursionista abans de realitzar l’activitat.

Si no es possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte MOTNSENY i el vostre nom complert, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank:  ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O podeu fer servir l’opció d’inscriure’m que hi ha en aquesta mateixa pagina.

ON TROBAR-NOS
C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50
E-mail: cet@tinet.org

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 19 – 21h.

Responsable de la sortida: Jordi Aluja. telf.:660 894 138

 

 

 

Info
Categoria: ,
Lloc: Santa Fe
Data: 27/04/2019
Data fi: 27/04/2019
Lloc de sortida: Plaça Imperial Tarraco
Hora sortida: 06:30 h

Sense Comentaris

Respondre