I SÍ... A NOSALTRES ENS MOU LA NATURA!

Excursionisme

A LA NATURA
excursionisme, esquí, muntanyisme, bTT, escalada…

El Centre Excursionista Tarragona és una associació que es mou, principalment, amb l’objectiu de divulgar diferents esports que estan relacionats amb la natura i el medi ambient que ens envolta. Això vol dir que, bàsicament, porta a terme activitats com l’excursionisme, esquí, muntanyisme, bicicleta de muntanya, escalada…

Aquestes activitats es solen fer al voltant de casa nostra. Més esporàdicament se’n fan fora de les nostres fronteres, on la participació és menys àmplia, ja que es fan amb iniciativa particular. Això vol dir que hi ha socis que viatgen arreu del món per assolir algun cim o trepitjar senders i camins amb paisatges molt diferents als nostres com poden ser els de Nepal, Marroc, Índia, Alemanya, Suïssa, Nova Zelanda, diferents països d’Amèrica del Sud i Àsia, etc.

SORTIDES
organitzades amb passió

Sortides locals
Serra de Montsant, Serra de Prades, Serra de Cardó, Serra de Llaberia i Mola de Colldejou, Ports de Tortosa i Beceit, i també als Pirineus.

Sortides internacionals
Són d’iniciativa privada on els socis organitzen el seu recorregut amb uns objectius que són comuns entre tots els membres.

Freqüència
Fem 1 – 2 sortides al mes.

Properes Sortides
,,

All my life the only thing I've been good at has been climbing and throwing myself off big things.

,,

No és fàcil trobar un grup de persones amb la mateixa manera de gaudir i d'estimar la natura com té un mateix. Totes les experiències han estat inoblidables i la meva millor inversió en oci des de fa molt, molt temps!

LA CURIOSITAT DELS NOSTRES SOCIS PER CONÈIXER
NOUS INDRETS FA QUE EL CET ES MANTINGUI VIU

som apassionats!
fes-te soci!