CORREDORS DE MUNTANYA

Grup de Trail

El trail running
més enllà de l'esforç físic

Obrir els sentits, escoltar el nostre cos i les nostres sensacions, sentir-nos bé i apreciar l’entorn on correm. Un munt de sentiments diferents que us permetran practicar esport en harmonia amb el medi natural. Si et concentres a cada pas, escoltes les teves emocions. Aquesta sensibilitat us produirà el plaer de l’esforç i el plaer d’estar a l’aire lliure.

Practicar trail running també suposa inscriure’s a una carrera i preparar-se. Prendre la sortida d’un ultra trail o qualsevol cursa de muntanya o d’un corriol nocturn amb un frontal per il·luminar-te… es tracta sobretot de vibrar sigui quina sigui la distància recorreguda.

Encara que portis un dorsal, importa poc de quedar en primer lloc o a la cua. No importa la distància triada, el temps de cursa ni la classificació. En una cursa cadascú corre al seu ritme i va fent cas a les seves sensacions per sentir-se bé.

Travessar la cinta d’arribada, conquerir allò que t’havies proposat, arribar al final de l’aventura i compartir emocions fortes: aquesta és l’essència del corredor de muntanya.

La culminació d’aquest món de sensacions arriba quan tots aquests quilòmetres els fem en contacte amb la naturalesa, per camins, prats, neu i fang, travessant valls, creuant rius, pujant muntanyes, amb fred o calor. Anem corrent i davant nostre s’obren paisatges nous, sentim noves sensacions, no sabem exactament com ni perquè, però seguim corrent, corrent, corrent…

Aquesta nova secció de l’entitat, vol fer pinya amb aquells que ja participen en curses o simplement gaudeixen d’aquest esport i donar les eines, que entre tots puguem aconseguir per donar suport i ajuda a totes i tots els nostres corredors de muntanya.

Volem facilitar equipació, obtenir millores econòmiques en proves mèdiques o en les inscripcions, fer jornades i conferències d’aquells aspectes importants per millorar el gaudi del nostre esport, l’alimentació, els estiraments, com plantejar els processos d’entrenament davant reptes i fites que ens proposem, etc., etc.

Hem realitzat una camiseta tècnica amb un logo que serà de la secció i que evidentment evolucionarà, segons els desitjos de la majoria de membres de la secció, així com els dissenys que puguem oferir per fer pales a tots els llocs on puguem córrer, que pertanyem a la secció del Grup de Trail del Centre Excursionista Tarragona.

Com veieu són molts els motius que fan que totes i tots els que vulgueu pertànyer a la secció pugueu fer una petita aportació anual (al voltant de 5 €), per poder assolir a poc a poc i amb el suport de l’entitat Centre Excursionista Tarragona, tot allò que ens faci falta o desitgem per millorar i gaudir del nostre esport com corredors de muntanya.

Les sortides i horari per entrenar s’indicaran ben aviat, contacteu amb: Jonathan 688 90 23 34.

Normativa grup Trail

,,

Des que estic al grup he tingut l'oportunitat de conèixer més corredors amb els mateixos interessos i ja estic gaudint dels avantatges!