JORNADES DE MUNTANYISME I AVENTURA

JORNADES DE MUNTANYISME I AVENTURA

L’Ajuntament del Catllar i el Centre Excursionista Tarragona, amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC),  organitzen la primera edició de les Jornades de Muntanyisme i Aventura, que enguany se celebrarà el 17 i el 24 de novembre amb dues xerrades-audiovisual. L’objectiu de les jornades és créixer, programant més sessions l’any vinent, i consolidar-se entre els esdeveniments de referència en el territori per als aficionats del muntanyisme i la natura.

Les dues xerrades-audiovisual començaran a les set del vespre a la Sala d’actes del Centre Cultural del Catllar. L’entrada és gratuïta amb invitació i limitada a l’aforament de la sala, que és d’unes 270 places. Cal recollir la invitació a partir d’una hora abans de casa sessió, al mateix auditori.

La primera xerrada-audiovisual, el 17 de novembre, la portarà a terme el doctor Pere Iglesias amb el títol “Trescant per la Serra de Llaberia”, tractarà d’aquesta zona muntanyosa entre el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre des d’una triple visió: la natura, la petjada humana i la història. És una xerrada fruit de la seva experiència durant anys com a metge en aquesta zona i que li ha permès tenir contacte amb persones molt vinculades al territori, com pagesos o pastors. Iglesias és l’autor del primer mapa de la Serra de Llaberia publicat per l’Editorial Piolet.

La segona xerrada-audiovisual, el 24 de novembre, anirà a càrrec dels quatre membres de la família Antillach Pujol amb el títol “L’has fet grossa! Natura i família d’Alaska a la Patagònia”. Explicaran el viatge que van realitzar entre els anys 2018 i 2019 aquesta parella catllarenca i les seves filles que llavors tenien 8 i 10 anys durant 14 mesos recorrent amb una furgoneta de punta a punta el continent americà. Ho van fer cercant parcs i reserves naturals per a fer caminades i mantenir contacte amb les tribus i indígenes que anaven trobant.


ATENCIÓ:  L’entrada és gratuïta amb invitació i limitada a l’aforament de la sala. Cal recollir la invitació a partir d’una hora abans de l’inici de cada sessió, al mateix auditori.

Sense Comentaris

Respondre