La FEEC supera les 31.000 llicències per primer cop al gener

La FEEC supera les 31.000 llicències per primer cop al gener

 

Els darrers mesos s’han convertit en mesos de superar registres constantment. El passat 31 de desembre a tancament de l’exercici 2022 la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya tancava l’any amb un nou rècord de federats i federades, arribant per primer cop en els seus 102 anys d’història a les 44.653 llicències federatives anuals.

Aquest registre mostra un cop més la bona salut que té ara mateix el món excursionista i les activitats de muntanya al país. La tasca de les entitats i clubs excursionistes arreu de Catalunya ha permès un creixement sostenible els darrers anys que ha portat a la FEEC a consolidar-se com la tercera federació esportiva al principat.

Aquest mes de gener, ja amb l’exercici 2023 en marxa, els registres de federats i federades segueixen creixent. Per primer cop a la història de la FEEC s’han superat les 31.000 llicències federatives abans de tancar el mes de gener. Exactament ja s’han tramitat 31.144 llicències federatives aquesta nova temporada 2023.

La FEEC supera per primer cop les 31.000 llicències un mes de gener

Aquesta dada situa a la FEEC amb gairebé dues-centes llicències més que el 2022, any rècord en número de llicències, i amb gairebé sis mil més que el 2021 a aquestes alçades de l’any. Les dades de 2o21 però es van veure alterades a aquestes alçades com a conseqüència de la pandèmia.

Una altra dada a tenir en compte és el creixement i igualtat de llicències femenines. Les llicències femenines freguen ja aquest mes de gener les 12.000 i és pràcticament un 40% del total de llicències de la FEEC.

Les novetats a la llicència amb el canvi de companyia asseguradora amb noves prestacions o els nous descomptes als refugis d’Aragó, Cantàbria, Navarra, Astúries i el País Basc, són dos dels motius diferencials d’aquesta nova temporada que va començar ara fa poc més de dues setmanes.

Sense Comentaris

Respondre