Llicències temporals 2023

Llicències temporals 2023

         

Llicències temporals 2023


Les llicències temporals cobreixen a aquelles persones que no són federades a la FEEC durant aquelles activitats que organitzen les entitats i clubs de la Federació.

Recordem que la llicència temporal no dona dret a cap altre dels avantatges que comporta la llicència anual de la FEEC, puntuació en proves oficials, descomptes en refugis, avantatges i descomptes en establiments, etc.

Les cobertures són vàlides únicament en la durada de l’activitat organitzada. Les llicències temporals s’expediran exclusivament als que siguin socis d’entitat (soci convidat, soci d’un dia,
soci d’una altra entitat, etc.) i sempre que siguin activitats organitzades per l’entitat o club.

El Centre Excursionista Tarragona recomana fer-se la llicència federativa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya anual amb les cobertures que corresponguin a les activitats que facis a la muntanya.

IMPORTANT: Novetats 2023.


Com a novetat per a l’any 2023, i degut al canvi de companyia asseguradora, les persones que vulguin obtenir una llicència temporal només podran fer-ho de manera limitada.

Així doncs, cada persona només podrà disposar d’una llicència temporal entre 3 i 5 vegades cada any, segons el tipus de llicència temporal contractat.

A partir d’aquest pròxim 2023, aquelles persones que vulguin obtenir una llicència temporal en les modalitats Temporal 1, Temporal 2 i Temporals per a sortides i activitats de les entitats només podran fer-ho fins a 5 vegades per any.

Pel que fa a la modalitat Temporal de competició, només es podrà contractar fins a 3 vegades per persona per any.

Així mateix, aquelles persones que tinguin tramitada una llicència anual i necessitin una temporal per poder tenir una cobertura que amb la modalitat de l’anual no tenen, només ho podran fer fins a 3 ocasions per any.

El programa de gestió de llicències està configurat per poder fer la tramitació en aquestes condicions. Recordeu que es important pujar les dades en el període de temps establert.

Adjunt a la circular trobareu els quadres de preus de les llicències temporals pel 2023 en les seves diferents modalitats, així com el tutorial per poder-les tramitar.


 

  • Accidents i incidències produïdes fins al 31 de desembre de 2022 hauran de trucar al 935 951 590

 

Sense Comentaris

Respondre