Nova temporada de Raquetes de Neu 2018/2019

Nova temporada de Raquetes de Neu 2018/2019

De nou arriba l’hivern i les volves de neu, fan canviar el paisatge i el relleu de les altes muntanyes del nostre Pirineu, aprofitem l’oportunitat que ens ofereix aquesta nova temporada de neu per gaudir de tots els esports que aquest fenomen atmosfèric ens regala cada any.

Una bona opció es l’ús de les raquetes de neu, son uns estris de una eficàcia molt alta per progressa en llocs nivals i de tècnica molt més propera i fàcil que l’esquí.

Encara que s’han de tenir totes les precaucions, com qualsevol activitat hivernal en alta muntanya i per tant dominar les tècniques alpines.

La FEEC ha preparat amb les entitats d’arreu de Catalunya un calendari de proves de varis nivells, a les encoratgem a les nostre sòcies i socis a que participin, si ho feu, no dubteu fer-ho saber a secretaria.

Però farem un tastet de algunes noticies del món de les competicions de Raquetes de Neu durant l’hivern 2017/2018.

 

12a Copa Catalana de Raquetes de Neu
17 de febrer 10a Foc de Neu WEB
Espot Esquí Club Valls d’Àneu
10 de març Traça Muga WEB
Unió Excursionista Urgellenca
23 de març Raquetes en Parros WEB
Associació Esportiva Matxacuca
14è Circuit Català de Raquetes de Neu
17 de febrer 10a Foc de Neu WEB
Espot Esquí Club Valls d’Àneu
10 de març Traça Muga WEB
Unió Excursionista Urgellenca
23 de març Raquetes en Parros WEB
Associació Esportiva Matxacuca
Campionat de Catalunya
23 de març Raquetes en Parros WEB
Associació Esportiva Matxacuca

 

Jan Margarit i Laia Andreu, campions d’Europa de raquetes de neu a Guils-Fontanera

Jan Margarit i Laia Andreu es proclamen campions d’Europa a Guils-Fontanera

El Campionat d’Europa de Raquetes de Neu de la International Snowshoe Federation (ISSF) s’ha disputat a l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera, el 3 de març. La cursa, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà, també ha estat vàlida pel campionat de Catalunya de l’especialitat

Jan Margarit (AE Mountain Runners del Berguedà), finalment, ha estat el millor en la categoria masculina, i s’ha proclamat campió d’Europa de raquetes de neu a Guils-Fontanera. El subcampionat ha estat per Eduard Hernández (AE Matxacuca) i la tercera plaça del podi.

En categoria femenina, Laia Andreu (UE Vic) ha estat la més ràpida, liderant la cursa des de l’inici i s’ha proclamat campiona d’Europa. “La cursa ha sortit molt ràpida. En tot moment m’he mantingut al davant. He gaudit molt de la cursa”, ha comentat Andreu havent guanyat la prova de Guils-Fontanera. El subcampionat ha estat per Sílvia Leal (CE Pontsicà) i la tercera plaça del podi l’ha ocupat Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà).

La FEEC entrega els premis de la temporada de Raquetes de Neu

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet entrega dels premis de l’11a Copa Catalana de Raquetes de Neu, 13è Circuit Català de Raquetes de Neu i del 8è Premi FEEC-Canicròs, a Gavà, el 21 de juny. La seu de l’entitat Unió Muntanyenca Eramprunyà ha acollit un acte al que hi han assistit el president de la FEEC, Jordi Merino i el director tècnic esportiu, Antoni Massagué i el cap de l’Àrea d’Excursionisme, Joan Huertos.

En la festa de l’entrega de premis s’ha projectat el vídeo del Campionat d’Europa de Raquetes de Neu de la International Snowshoe Federation (ISSF), disputat a l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera, el 3 de març, que van guanyar Jan Margarit (AE Moutain Runners del Berguedà) i Laia Andreu (UE Vic).

 

Perque no podem fer un xic de historia de la nostra entitat i participar en una d’aquestes curses, la junta directiva en breu proposara algun incentiu animeu-vos.

 

Sense Comentaris

Respondre