PROCES D’ELECCIONS GRUP D’ESCALADA 2021

PROCES D’ELECCIONS GRUP D’ESCALADA 2021

La Junta Directiva del Centre Excursionista Tarragona, està treballant per donar a les persones que practiquen, entrenen i gaudeixen d’alguna de les especialitats dels esports de muntanya puguin gestionar els seus anhels, desitjos i necessitats vers el seu esport.

En aquest aspecte, el nostre esport distintiu és l’escalada, l’existència del rocòdrom amb la idea i esforç d’un conjunt de socis que en el seu dia van creure en aquesta idea i van ficar temps, treball, idees i esforç en fer possible un primer lloc on poder entrenar, que durant el temps va anar millorant fins a la sala que avui podeu veure i gaudir. L’escalada un esport exigent que vol està a un bon nivell físic per mantenir i superar el nivell de dificultat que assoleix cada escaladora o escalador.

La Junta Directiva doncs a elaborat una normativa, ja aprovada per l’assemblea general de socis, que formaria grups de treball, per poder conduir, gestionar i incrementar l’aspecte social de cada especialitat, samarretes i d’altres elements per fer visible la seva pertinença, organitzant activitats, equipar o reequipar vies, participar o organitzar competicions o gestionar estades i fins i tot l’alt rendiment en algun centre, tot és possible només cal il·lusió i treball.

El passat dia 3 de març va començar el procés electoral per formar la junta que gestionarà el Grup d’Escalada, el dia 17 de març, va ser el dia que acabava el termini de presentació de candidatures, així com la formació de la Junta Electoral, només va existir una única candidatura presentant-se els senyors:

  • Sr. Alberto Fernández, en qualitat de president
  • Sr. David Alba, en qualitat de secretari
  • Sr. Moix Corelli en qualitat de tresorer.

La Junta Electoral, formada pel Sr. Sergi Feijoo, Sr. Gerard Aluja i el Sr. Jordi Parisi en concepte de secretari del Centre Excursionista Tarragona va validar aquesta candidatura que complia tots els requisits i certificar que com única candidatura ja poden començar la seva feina com gestors del Grup d’EscaladaActa_ProcesEleccions_GEscalada

Des d’aquest mitjà de comunicació que ens donem entre tots, que és la nostra web, la Junta Directiva del Centre Excursionista Tarragona, donem les nostres sinceres felicitacions, desitgem que puguin tenir una molt fructífera gestió i oferir el nostre suport en tot allò que puguem fer.

L’aspecte econòmic serà clau, el Centre Excursionista Tarragona no disposa de recursos suficients per poder aixoplugar totes les despeses que sense cap dubte demanaran, ho han de fer, i entre la junta del Grup d’Escalada i la Junta del CET hem d’aconseguir suports, espònsors i subvencions de les diferents institucions per poder fer realitat, tot allò que desitgin.

 

 

Sense Comentaris

Respondre