ROCÒDROM DE LA FEEC A VUIT PLACES DE TARRAGONA

ROCÒDROM DE LA FEEC A VUIT PLACES DE TARRAGONA

Singular imatge la que es pot veure aquests dies previs a Nadal per Tarragona. Es tracta d’un rocòdrom mòbil que es va movent pels diferents eixos comercials de la ciutat. L’únic requisit per a poder posar-se l’arnès i els peus de gat i enfilar-se a l’estructura, és haver fet una compra superior a 5 euros a les botigues de Tarragona.

La iniciativa és de la conselleria de Comerç de l’ajuntament de Tarragona i el Centre Excursionista Tarragona, i està pensada pels infants de la ciutat. Al mateix temps, es vol reconèixer la tasca de l’entitat excursionista degana de la ciutat, en el marc de l’any de la celebració del seu 50è aniversari.

Durant vuit dies el rocòdrom “mòbil”, de 5,5 metres d’alçada i quatre vies d’escalada, s’anirà ubicant en espais oberts de les principals places dels eixos comercials de la ciutat. Com hem dit, només cal presentar un tiquet de compra del comerç de proximitat de la ciutat superior a 5 euros, i anar al lloc on està ubicat. Des del Centre Excursionista Tarragona s’encarreguen de la resta, el material tècnic i personal molt expert perquè els infants puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva amb total seguretat.

Així, des de la conselleria de comerç també es vol dinamitzar les compres aquests dies previs de Nadal.

El rocòdrom, es va instal·lar divendres al carrer Mallorca, i dissabte al Parc de les Lletres Catalanes, a Llevant. També anirà a la plaça Anselm Clavé; al carrer Canyelles; a la plaça del Mercat de Torreforta; la plaça dels Infants, la plaça Catalunya de Sant Pere i Sant Pau i la plaça Verdaguer.

Josep Suñe : Coordinador de Continguts de Tarragona Radio


Des de la Junta Directiva del Centre Excursionista Tarragona volem donar les gràcies als voluntaris, membres de la secció d’escalada i socis, l’ajut en la instal·lació, organització i suport d’aquest rocòdrom durant aquest primer cap de setmana, persones com el Julià, el Toni o la Cristina han estat al peu del canó, però el que és més important, també ells i ella s’ho han passat molt bé amb les nenes i nens que han provat l’ascensió del rocòdrom. MOLTES GRÀCIES !!.

Com ja vàrem dir en el correu electrònic, que vam enviar als membres de la secció i després a totes i tots els socis de la nostra entitat, ja mirarem de compensar d’alguna manera la seva ajuda, sense ella no podríem fer realitat aquesta iniciativa. I recordar-vos, a risc de fer-nos pesats, que tornem a demanar el vostre ajut, de nou, ja que encara fa falta cobrir els dies que queden, que són sis, per instal·lar aquest rocòdrom i fer gaudir de l’escalada als infants i joves de Tarragona.

La Junta Directiva


Aquesta iniciativa ens ha fet visibles al Diari de Tarragona, Mes Tarragona i Tarragona Ràdio esperem que aquest esforç de l’entitat doni els seus fruits i puguem créixer en sòcies i socis, per aconseguir més serveis i més possibilitats de promoció de cadascun dels nostres esports.

 

 

 

Itinerari previst del rocòdrom 


18 novembre (17:30-20:30) Plaça Anselm Clavé

19 novembre (10:30-13:30) Canyelles

25 novembre (17:30-20:30) Plaça del Mercat de Torreforta

26 novembre (10:30-13:30) Plaça dels Infants

2 desembre (17:30-20:30) Plaça Catalunya (Sant Pere i Sant Pau)

3 desembre (10:30-13:30) Plaça Verdaguer

 

Sense Comentaris

Respondre