SKIMO 2020

SKIMO 2020

La nova temporada d’Esqui de Muntanya ja ha començat encara hi ha neu escasa pero hi ha alguns valls i muntanyes on les acumulacions son prou interesants per poder gaudir d’aquesta especialitat de la muntanya hivernal. Hi com cada any la FEEC i algunes de les entitats que la composen elaboren tot un calendari de pobres competitives i no competitives que realment fan patxoca.

L’esquí de muntanya, esquí de travessa, esquí-alpinisme, skimo, tots aquests noms descriuen una manera de gaudir de l’alta muntanya amb esquís, quan les condicions de la neu ho permeten, ja sigui assolint cims o fent recorreguts o travesses, cosa que implica que el muntanyenc es constitueix en un binomi “alpinista-esquiador”.

És molt important adquirir els coneixements necessaris per progressar en l’alta muntanya hivernal. Des de la nostra entitat t’oferim l’orientació, la planificació i tàctiques de la sortida, la meteorologia, la nivologia i les tècniques de localització de víctimes d’allaus, la tècnica alpina així com les pròpies de l’especialitat de l’esquí de muntanya i les tècniques d’ascens i descens en neus no trepitjades.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sense Comentaris

Respondre