Una trista noticia, la mort sobtada de l’Antonieta Cabré

Una trista noticia, la mort sobtada de l’Antonieta Cabré

Avui hem d’informar-vos d’una notícia molt trista imolt dolenta, ens ha deixat  l’Antonieta Cabré Barberà, dona d’empenta, de mil iniciatives, dona de gestió i amb un molt alt sentit de servei públic, sense demanar res a canvi. Ella era així.

Ens va deixar el passat dia 27 d’agost, quan va patir un greu accident de tràfic que va acabar emportant-se la seva vida.

Una dona, com no podia ser d’altra manera acceptant i assumint responsabilitats polítiques, sempre servint al seu poble al qual estimava com ningú i,el més important encara, va fer estimar als que al seu voltant, no érem de Pradell de la Teixeta.

Nosaltres tenim a la nostra junta dues persones íntimament vinculades a ella, la seva filla la Georgina Amposta Cabré i Jordi March Sarobé el seu gendre, van ser ells qui ens van llançar la idea de fer el 53è Dia del Camí de Muntanya en aquella terra plena d’història i natura.

Recordarem tota la vida el seu suport i el de tot el consistori i com no del poble sencer i així el Centre Excursionista Tarragona va quedar vinculat de per vida amb Pradell de la Teixeta, amb aquella gent i amb aquella terra.

De debò, de tot cor la Junta Directiva i les sòcies i socis que estimem Pradell de la Teixeta, estem de dol i plorarem durant temps la pèrdua sobtada de l’Antonieta.


“Avui els carrers del poble de Pradell

s’han despertat mullats.

No és aigua de pluja,

Llàgrimes són de la seva gent.”

 

Sense Comentaris

Respondre