XXIV CAMINADA “REUS – PRADES – REUS”

XXIV CAMINADA “REUS – PRADES – REUS”

La XXIV Caminada “REUS – PRADES – REUS“ a celebrar el dia 6 de juny de 2021, és una marxa a peu i caminant, excursionista, on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants.
Té un recorregut de 54,800 km. amb un desnivell acumulat de 2.950 m. i punt mes alt 950 m, amb sortida i arribada a Reus, i que està inclòs en el Circuit Català de Caminades de Resistència 2021, i inscrita en el Calendari de proves oficials de la FEEC, en la que s’estableix una puntuació pel reconeixement individual basada en la classificació del participant.

INSCRIPCIÓ:
El període d’inscripcions començarà el dia 16 d’abril fins al 2 de juny per a tothom, i es considerarà tancat una vegada es tinguin 350 inscrits. No obstant, l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions a partir del dia 3 de juny amb el recàrrec corresponent, i es podrà fer de les següents maneres:.
– Pàgina web, En aquest cas cal emplenar les dades que demana la nostra web i realitzar el pagament am tarja de crèdit.
– Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, c/. D’Orient, 17 – Baixos, de Reus, (de dilluns o djous de 19 h. a 21 h.) en efectiu, o bé amb tarja de crèdit.

Pàgina web www.aecreus.cat E-mail reuspradesreus@aecreus.cat
Els drets d’inscripció inclouen: avituallament, tassa per a tots els participants, medalla commemorativa, samarreta (que es donarà a l’arribada) i certificat de la realització de la prova per a tots els arribats.

P R E U S

Del 16 d’abril al 2 de juny A partir del mateix 3 de juny
Federats: 24 €, 30 €; No federats: 34 €, 40 €; Socis federats entitat organitzadora: 16 €, 22 €; Socis no federats entitat organitzadora: 26 €, 32 €
(**) Es consideren federats tots els que tinguin la llicència federativa de la FEEC de l’any en curs, i també els que disposin de llicència d’altres federacions adherides a la U.I.A.A., o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.
La inscripció de les persones no federades inclou una assegurança temporal valida nomes durant la prova.

ITINERARI:


REUS, Piscines Municipals (ctra. Riudoms), c/. Dr. Ferran, c/. Romaní, c/. Argentera, Av. Països Catalans, pl. del Nucli, túnel FF.CC., Av. Comerç, Plaça Almoster, ctra. Castellvell, CASTELLVELL, urb. Picarany, Coll del Rosic, Coll de la Batalla, Font del Roure, Creu dels Noguers, Creu Trencada, Coll de Capafonts, PRADES, Font del Cap del Pla, LA FEBRÓ, Camí dels Avencs, Pla de l’Agustenc, Cruïlla ctra. La Mussara, Camí de les Tosques, VILAPLANA, L’ALEIXAR, Camí del Mig, Cinc Camins, REUS (Passeig Boca de la Mina), Av. Comerç, túnel FF.CC. Av. Països Catalans, c/. Argentera, c/. Romaní, c/. Dr. Ferran, (Piscines Municipals).
HORARI:
Els horaris d’obertura i tancament dels controls seran segons el detall inferior essent l’horari de sortida a les 6,30 h. del matí, de manera esporàdica, i l’hora límit d’arribada les 21,30 h.

Reglament XXIV Caminada Reus – Prades – Reus – 2021 – FEEC

 

Sense Comentaris

Respondre