CURS D’ESCALADA VIA LLARGA NO EQUIPADA

CURS D’ESCALADA VIA LLARGA NO EQUIPADA

Info

PRESENTACIÓ:

Si tens la intenció de realitzar vies llargues és precís aprendre a un seguit de maniobres i tècniques de cordes per poder fer-ho amb seguretat i satisfacció. En aquest curs no sols aprendràs a fer-les, sinó que també sabràs valorar i tindràs criteripropi sobre la seguretat.

Objectiu del Monogràfic

Aprendre a escalar vies de varis llargs semi equipades i no equipades. Aprendre a escollir i prepara les vies, i la logística sencera de l’activitat.

CONTINGUT

 1. Presentació i material necessari.
 2. Coneixement del material.
 3. Encoratges de roca.
 4. Muntatge de reunions en roca.
 5. Col·locació d’ancoratges de roca.
 6. Practica de muntatge de reunions roca.
 7. Realització de varies vies de mes d’un llarg.

Inscripcions i preu del curs:

 • Persones que NO són sòcies del Centre Excursionista Tarragona, però disposen de la llicència federativa anual tipus C160 €.
 • Persones que NO són sòcies del Centre Excursionista Tarragona i NO disposen de la llicència federativa anual tipus C:   180 €.
 • Persones que SI són sòcies del Centre Excursionista Tarragona i que disposen de la llicència federativa anual tipus C:     145 €.
 • Persones que SI són sòcies del Centre Excursionista Tarragona i NO disposen de la llicència federativa anual tipus C:      165€.

El preu sol inclou l’ensenyament i l’assegurança temporal en els casos que no disposeu de la llicència federativa anual, el material, el desplaçament, els àpats i pernoctar no hi entren en el preu.

INSCRIU-TE A LA FORMACIÓ


El concepte que s’ha d’especificar en la transferència és: VIALLARGA
Clica del rectangle taronja en la part superior dreta d’aquesta pàgina INSCRIURE’M


Dates del curs:

 • Classe teòrica: dies 8 i 15 de juny, 18:30 h al local social del Centre Excursionista Tarragona.
 • Classes teòrica-pràctiques: 11 i 12 de juny  i 18 i 19 de juny.

El curs consistirà: en dos classes teòriques i de dos caps de setmana de teoricopràctica (la teòrica en el nostre local social c/Sant Antoni Maria Claret, 11, baix interior. 43002. Tarragona a partir de les 18:30 h.

Lloc on es realitzarà: Per determinar segons la climatologia.

Places: un mínim de 6 si arribéssim a 12 es faria un segon curs.

Direcció del Curs: Jordi Solans (Instructor d’Alta Muntanya de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM/FEEC)). El vostre instructor i director (Sr. Jordi Solans) del curs coordinara tot el tema de pernoctació (si s’escau, lloc de trobada i altres questions que poden sorgir durant el curs, mitjançant un grup de Whatsapp.

MATERIAL OBLIGATORI:

Consulteu amb el Centre Excursionista Tarragona i la direcció del curs per al lloguer de material.

NORMES DEL CURS:

 • Caldrà tenir la llicència federativa de la FEEC de l’any 2022, tipus C o superior, o tramitar la llicència temporal pels dies del curs (5€ per dia, aprox.).
 • Edat mínima 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de presentar permís patern amb fotocòpia del DNI del tutor/a.
 • El participant assumeix doncs els possibles riscos que això comporta i es compromet a seguir les instruccions que en cada moment se li doni per part del professorat.
 • La Direcció del curs tindrà la possibilitat de variar el programa previst per causes de força major (condicions climatològiques, etc.)
 • L’equip docent es reserva el dret d’excloure a qualsevol alumne que demostri desinterès, manca de capacitat, no respectar les indicacions dels monitors i/o no tenir uns mínims d’educació i respecte envers la resta de companys, monitors i el medi ambient.

ASSEGURANCES I SOCI TEMPORAL


 • És obligatori la possessió de la llicencia federativa amb l’assegurança d’accident i responsabilitat civil, amb les cobertures asignades a cada tipus, en aquests cas necessitem la tipus C, be sigui l’anual o com a minim la temporal de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per poder participar en les iniciatives esportives o procesos de formació organitzats per la nostra entitat.

Sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona

 • Recomanem a totes i tots els nostres socis que obtinguin la llicència federativa de l’any en curs.
 • En cada sortida, o en els cursos és obligatori, està assegurat, l’assegurança temporal per un, dos o tres dies, pels socis del Centre Excursionista Tarragona, tenen preu especial: dos dies 5 €.

Amb Llicència Federativa FEEC/FEDME i no socis del Centre Excursionista Tarragona

 • Els excursionistes que estiguin en possessió de la llicència federativa de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, NIF, codi del carnet federatiu, tipus de llicència i telèfon mòbil.

No socis i No Llicència Federativa FEEC/FEDME

 • Els excursionistes que vulguin gaudir d’algun dels nostres cursos i no són socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió de la llicència federativa, hauran de forma preceptiva, treure’s l’assegurança temporal de la FEEC i per tant haureu de passar per secretaria o bé a través de la web, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, NIF, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a Soci Temporal de l’entitat excursionista i llavors poder tramitar l’assegurança temporal de la FEEC.

Soci Temporal del Centre Excursionista Tarragona

 • Quota soci/a temporal del CET: un dia 5 €, dos dies 7 € i màxim tres dies 9 €.

Assegurança Temporal FEEC

 • Assegurança Temporal FEEC: un dia 5 €, dos dies 6 € i màxim tres dies 7 €.

Notes:

 • Coordinador CET del Curs: Jordi Aluja, Whatsapp -660 894 138 (Particular)- ó  – 679 833 507 (CET)-. escola@centreexcursionistatarragona.com 

Info
Categoria:
Data: 11/06/2022
Data fi: 19/06/2022

Sense Comentaris

Respondre