I CONCURS D’ESCALADA, ROCODROM CET

ESCALA O MORT

I CONCURS D’ESCALADA, ROCODROM CET

Info

 

Secció d’Escalada del Centre Excursionista Tarragona


 

La secció d’escalada de la nostra entitat a volgut començar la seva caminada envers d’una nova etapa en la gestió del rocòdrom, així com de les iniciatives i activitats en totes les especialitats de l’escalada, des de cursos, obertura i manteniment de vies a les diferents escoles o perquè no crear-ne una de nova, editar dossiers i guies, participar en opens i competicions d’arreu i perquè no organitzar-les, d’alguna manera aquest concurs vol ser un punt d’aprenentatge i d’experiència per futures competicions de caire més important……perquè no internacionals.

Cal dir que no hem disposat de massa temps per poder treballar aquesta activitat però no quedareu decebuts, cal dir que en properes ocasions, comptarem amb més mitjans i obsequis.

Participeu, gaudiu i si us plau ens agradaria rebre el feedback del pas per les nostres instal·lacions i de la nostra organització.

Seran dues competicions una femenina i un altra de masculina, preveien una bona participació dividirem amb dos grups de participació, una primera tanda que començarà a les 11h i la segona a les 15h, la gran final esta previst realitzar-la a les 18:30h i hauran premis per cadascuna de les modalitats.

Hem de donar les gracies a empreses com Euroholds, Decathlon, Esports K2 i Twins, que han donat el seu suport per realitzar aquesta activitat amb empenta i que pugueu engrescar-vos en participar-hi.

Les inscripcions es realitzaran a traves de secretaria del Centre Excursionista Tarragona (c/Sant Antoni Maria Claret, 11, baixos interior. Dimarts i dijous de 19 a 21h. 977 240 250) o be a traves d’aquesta web, al final d’aquesta pagina hi ha una opció INSCRIURE’M, o a traves d’Instagram @escaladacet.

Preu inscripció Soci CET+ROCO: 0€         Inscripció el mateix dia de la competició, Soci: 3€

Preu inscripció NO Soci: 5€                        Inscripció el mateix dia de la competició, NO Soci: 7€

Les places son limitades, degut al espai reduït del que disposem. També es prega que durant el temps de competició i si estem al pati interior no féssim massa xivarri ja que la comunitat de veïns encara que coneixedora d’aquesta iniciativa podrien…formalitzar alguna protesta o fins i tot una denuncia.

 

NORMATIVA I RECOMANACIONS:


Cal dir que aquestes normes i recomanacions son les de caire general per les diferents sortides que organitza el Centre Excursionista Tarragona i no per concursos d’escalada indoor com es aquest cas, de totes maneres si voleu obtenir l’assegurança de la FEEC per aquest dia no cal més que seguir les instruccions.


Recomanem als nostres socis que obtinguin la llicencia federativa de l’any en curs  o bé la llicencia temporal per un o dos dies (un dia 4€ i dos dies 5€) és obligatori per poder participar en les iniciatives organitzades per la nostra entitat.
També és obligatori fer saber a secretaria la  intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través del nostre correu electrònic o personant-se al nostre local (Secretaria) o be trucant.


Cal dir que hauran sortides o activitats, s’indicarà en cada ocasió, que per la seves característiques i naturalesa especials puguin ocasionar accidents de caire més greu on es demanarà a tothom (inclosos els nostres socis) que vulguin participar i de forma inexcusable la possessió de la llicencia federativa de l’any en curs, amb les activitats cobertes explicitades, si s’escau, en cada sortida per les assegurançes A, B, C o D.


Els excursionistes que estiguin en possessió del carnet federatiu de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, DNI, codi del carnet federatiu, tipus de llicencia i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5€, per dia d’excursió.

Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres propostes i no son socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió del carnet federatiu, hauran de forma preceptiva, treure’s la llicencia-assegurança temporal de la FEEC (Agrupació) i per tant haureu de passar per secretaria, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci promocional o temporal  de l’entitat i tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, el cost en aquest cas, serà de 5€ quota un dia CET, es preceptiu sinó no es podria tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, que també són 5€. Si son dos dies la quota temporal CET es de 7€ i l’assegurança temporal de la FEEC de dos dies, són 6€.

En tots els casos s’ha de notificar abans del dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora a de tenir les dades de l’excursionista abans de realitzar l’activitat.

Si no es possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte CONCURSESCALADA i el vostre nom complert, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank:  ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O podeu fer servir l’opció d’inscriure’m que hi ha en aquesta mateixa pagina.

ON TROBAR-NOS
C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50
E-mail: info@centreexcursionistatarragona.com

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 19 – 21h.

Responsable de l’esdeveniment: David Alba. 678 97 88 12.

Info
Categoria: ,
Lloc: Local Social CET
Data: 07/07/2019
Data fi: 07/07/2019
Primer grup: 11:00h
Segon grup: 15:00h
FINAL: 18:30h
Lloc Concurs: C/Sant Antoni Mª Claret, 11, baixos interior.

Sense Comentaris

Respondre