III Jornades Nacionals del Senderisme

Curs de Cuidadors de Camins

III Jornades Nacionals del Senderisme

Info

El Comitè Català de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya
(FEEC) organitza, amb el suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp i el Club Excursionista Arítjol, la tercera edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig a la mateixa localitat del Baix Camp.
Durant tot el cap de setmana hi ha previstes activitats de diversa índole. La jornada de dissabte, que s’iniciarà a les 10.00 h amb una benvinguda de les autoritats municipals i federatives, estarà composta per una sèrie de tallers i ponències, les quals es desenvoluparan a la sala Celler Major, situada a la planta baixa del Castell del Paborde (Carrer Major, 65) de la Selva del Camp. El mateix dissabte també es
farà el tradicional dinar de germanor, al qual estan convidats tots els cuidadors de senders acreditats amb el carnet de cuidador.

Els acompanyants hauran d’abonar en
el moment de dinar el preu d’aquest (25 €).
L’endemà diumenge, a les 9:45 h, es durà a terme una caminada per l’entorn de la Selva del Camp, resseguint part dels senders homologats que recorren el seu terme municipal: SL®-C 155, SL®-C 156 i SL®-C 157. Adjunt a aquesta circular trobareu la fitxa de seguretat amb informació sobre la caminada, així com el formulari
d’inscripció a aquesta.

En definitiva, dos dies que seran una gran festa del senderisme i que serviran per mostrar la força d’un moviment que creix exponencialment.
Tots els interessats en participar en les jornades han de confirmar la seva assistència a l’adreça de correu electrònic senders@feec.cat abans del 2 de maig, indicant si són cuidadors de senders acreditats o acompanyants. L’aforament màxim de l’auditori és de 100 places i es prioritzarà l’ordre d’inscripció, que és totalment gratuïta.

18-2019 Circular FEEC – III Jornades Nacionals de Senderisme – Fitxa de Seguretat

18-2019 Circular FEEC – III Jornades Nacionals de Senderisme – Formulari inscripció

Possibilitat d’allotjament a La Selva del Camp
Al web de turisme de la Selva del Camp podeu trobar totes possibilitats
d’allotjaments i activitats lúdiques del municipi.


Comitè Català de Senders de la FEEC organitza, amb el suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp i el Club Excursionista Arítjol, la tercera edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig a la mateixa localitat del Baix Camp.

Adjunt trobareu la fitxa de seguretat de les jornades i el formulari d’inscripció. Serà una gran festa del senderisme, amb diverses ponències, tallers, una excursió i un dinar de germanor.

Per poder participar és necessari confirmar l’assistència a l’adreça electrònica senders@feec.cat abans del 2 de maig.

Info
Categoria:
Lloc: Selva del Camp
Data: 04/05/2019
Data fi: 05/05/2019
Per participar informarse:: 660894138

Sense Comentaris

Respondre