JORNADES DE MUNTANYISME I AVENTURA

TRESCANT PER LA SERRA DE LLABERIA

JORNADES DE MUNTANYISME I AVENTURA

Info

les Jornades de Muntanyisme i Aventura, que enguany se celebrarà el 17 i el 24 de novembre amb dues xerrades-audiovisual. L’objectiu de les jornades és créixer, programant més sessions l’any vinent, i consolidar-se entre els esdeveniments de referència en el territori per als aficionats del muntanyisme i la natura.

La primera xerrada-audiovisual, el 17 de novembre, la portarà a terme el doctor Pere Iglesias amb el títol “Trescant per la Serra de Llaberia”, tractarà d’aquesta zona muntanyosa entre el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre des d’una triple visió: la natura, la petjada humana i la història. És una xerrada fruit de la seva experiència durant anys com a metge en aquesta zona i que li ha permès tenir contacte amb persones molt vinculades al territori, com pagesos o pastors. Iglesias és l’autor del primer mapa de la Serra de Llaberia publicat per l’Editorial Piolet i membre, representant a la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya), en el Espai Natural Protegit de la Serra de Llaberia, Espai Natural Protegit.

Pere Iglesias, un aventurer empeder nit, l’índia de dalt a baix, africa des de les terres del Sàhara a l’africà negra, un alpinista amb cims i travesses als Alps o a l’Himàlaia i un excursionista compromès amb la natura, la creació i manteniment de camins, etc.

NOTA: L’entrada és gratuïta amb invitació i limitada a l’aforament de la sala. Cal recollir la invitació a partir d’una hora abans de l’inici de cada sessió, al mateix auditori.

Info
Categoria:
Lloc: Sala d’Actes Del Centre Cultural Avinguda Catalunya, 12, 43764 El Catllar, Tarragona
Data: 17/11/2023
Data fi: 17/11/2023

Sense Comentaris

Respondre