5-6 DIES DE MARRÀQUEIX AL DESERT DE MERZOUGA

5-6 DIES DE MARRÀQUEIX AL DESERT DE MERZOUGA

Info

Es tracta d’una iniciativa de socis i sòcies nostres i faltarien algunes persones per completar el viatge i fer-ho alhora més assequible, qui vulgui gaudir d’aquest viatge ha de posar-se en contacte amb el Jaume Perí: WhatsApp 636199757.

Data limit per inscriure’s: Dilluns 22 de gener.

El programa és similar al que publiquem, encara que poden haver-hi canvis substancials, confirmar amb el Jaume Perí: 636199757.

Del 26 al 31 de març

PROGRAMA ORIENTATIU:

Dia 1: Marràqueix – Tizi –NTichka – Ait Benhaddou – Ouarzazate – Valle/Garganta de Dades.  Recollirem de l’hotel Ali i comencem el viatge des de Marràqueix a la Gorga de Dades. Passem el port TizinTichka en l’Atles, amb vistes impressionants de les muntanyes, a Telouet un poble tradicional berber de l’Alt Atles i continuem cap a Ait Benhaddou a visitar el lloc Patrimoni Mundial de l’UNESCOAit Benhaddou, un poble espectacular fortificada (Ksour). Menjarem a Ait benhaddou o Ouarzazate i continuarem per la vall de Dades, passarem la nit en el riad/hotel en els Estrets de Dades.

Dia 2: Gorges de Dades – Tenghir – Gorges de Todra – Tinjdad – Erfoud – Rissani – Merzouga
Després de l’esmorzar, anirem de Dades a les Gorges de TodraTenghir i al desert del Sàhara en Merzouga, pobles berber en el camí. Passem per TinjdadJorf i Erfoud on començarem a notar l’aire de l’oasi del Sàhara en Tafilalet i continuem a Merzouga, una nit en el riad/Hotel prop de les dunes.

Dia 3: Ruta pel desert Erg Chebbi, en 4×4 – Merzouga – Passejades amb Camell i nit al Desert
Després de l’esmorzar a l’hotel/riad, hi ha diverses opcions per a triar :
Pots explorer els pobles veïns de Merzouga com Hassi LabiedKhamlia on es poden escoltar els músics negres de Mali.
També pots gaudir d’un passeig en 4×4 per les dunes de l’Erg Chebbi i veure els nòmades que viuen en tendes al desert, prendre un esmorzar amb els nòmades – pizza berber. A la tarda farem una passejada en camells per a veure la posta de sol sobre les dunes i passarem una nit en el campament en el desert. Soparem un tajin tradicional, prendrem el te de menta deliciosa, escoltarem la música berber mentre reposem sota les estrelles i veiem pujar la lluna sobre l’encantador desert del Sàhara.

Dia 4: Merzouga – Valle de Draa – Ouarzazate
Sortida de matinada en 4×4 per Rissani (bressol de la dinastia Alaouita) i la immensa muntanya de Bougafer. L’esmorzar en N’Kob (primer poble en el camí). Excursió a la tarda en el camí dels mil kasbahs (gaudirem del millor del riu de la vall de Draa). Arribada a Ouarzazate en el capvespre. Sopar i nit a l’hotel.

Dia 5: Ouarzazate – Pobles Berber– Tornada Cap a Marràqueix Per Tizi-NTichka
Sortint d’Ouarzazate al matí, visitarem les muntanyes majestuoses de l’Alt Atles. Creuarem l’Alt Atles en el port més alt del Marroc – Tizni Tichka a 2260 m d’altura, oferint vistes impressionants de les valls, muntanyes i pobles berbers. Arribem a Marràqueix al capvespre.

 

Info
Categoria: ,
Lloc: Merzouga (Marroc)
Data: 26/03/2024
Data fi: 31/03/2024

Sense Comentaris

Respondre