ARRANJAMENT CAMÍ, 56 EDICIÓ DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA

Arranjament, desbrossat i adequació del camí 56è Dia del Camí de Muntanya

ARRANJAMENT CAMÍ, 56 EDICIÓ DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA

Info

Per poder completar la feina que varen fer les i els nostres amics de Figot Tour Senderisme, obrint arranjant i desbrossant bona part del camí que presentarem al món excursionista el dia 14 de novembre, tenim un tram del mateix que hauríem de netejar per aquesta feina i donar un repàs a la resta de camí.

Necessitem ser un bon grup de voluntàries i voluntaris que si a més coneixen el camí, “oli en un llum”, a la junta ens agradaria, estigueu disponibles, el dia 14 de novembre com voluntaris-organització i controlar als excursionistes que vindran a gaudir d’aquell dia.

Penseu que a més de l’obertura del camí i els que tancaran el grup hauran d’estar parelles en diversos punts crítics, encreuament de carreteres, caminar per aquestes, i d’altres que farà que necessitem una bona quantitat de voluntàries i voluntaris. Ànims, ho passarem bé, la nostra entitat aquell dia comença la celebració dels 50 anys de la fusió del Muntanyenc (1923) i del Ginesta (1929), formant l’actual Centre Excursionista Tarragona.

Ens trobarem a les 07:30 h a la plaça Imperial Tàrraco, arribarem a les 8:45 h aprox., esmorzem una mica i ens posem en marxa a les 14:30 h aprox., de nou al poble, dinarem a Riba-roja i teniu el dinar pagat, evidentment ¡¡¡.

Us passarem el trac pel grup de Whatsapp que fem i els que disposeu de GPS porteu-lo, així com el mòbil tots dos dispositius ben plens d’energia (bateries plenes) és convenient per evitar ensurts.

Porteu eines per poder arranjar el camí, per podar, pics, pales o aixades, etc.

 

 

Info
Categoria:
Lloc: Riba-roja d'Ebre ( Ribera d'Ebre)
Data: 26/09/2021
Data fi: 26/09/2021
Hora sortida: 07:30 h
Lloc de sortida: Plaça Imperial Tarraco

Comentaris: 2

  • Patricia Minguez
    23/09/2021 2:52 pm

    Hola, soy socia del del CET y me apetecía colaborar en el evento de este domingo para arreglar el camino pero al inscribirme no encuentro el precio de la actividad para realizar la transferencia sin la cual no me deja inscribirme.

Respondre