CONVOCATORIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA I EXTRAORDINARIA

CONVOCATORIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA I EXTRAORDINARIA

Info

Us convoquem a totes i tots a assistir el proper 10 de novembre a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinaria del Centre Excursionista Tarragona, on farem públic i pales tant els comptes, les dificultats, les realitzacions i activitats en aquests dos anys de pandèmia 2020 i 2021. Una estranya època on com sabeu no hem pogut fer tot allò que volíem i varen haver de tancar i obrir el local social i el mateix rocòdrom complint la normativa que en cada moment anava sortint, la veritat és que ens vam haver d’adaptar tan físicament amb reformes en el rocòdrom, augment de les despeses de neteja i desinfecció i com no a complir normativa i advertències sanitàries que van fer feixuc el dia a dia de l’entitat.

En aquesta ocasió també us proposarem una revisió de les quotes, en especial les dels socis que pertanyen també al rocòdrom, ja que aquest té unes despeses que avui dia ens ha generat un desajust pressupostari molt per damunt del que teníem previst, donats els costos energètics derivats de l’aire condicionat i l’extractor així com l’empresa de neteja i desinfecció, penseu que cada dia de la setmana de cada setmana de l’any, aquest espai està al servei dels seus socis i sòcies i no cal recordar-vos com tenim des de fa algun temps els preus de tot plegat.

 ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

Benvolgudes i benvolguts sòcies i socis,

La Junta Directiva en compliment dels mandats dels nostres estatuts (art.:8/5), us convoquem a l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la nostra entitat esportiva, Centre Excursionista Tarragona, el dia i hora indicats:

  • Dia: Dijous, 10 de novembre de 2022.
  • Hora: 19:00h en primera i única convocatòria.
  • Lloc: Local social del Centre Excursionista Tarragona, carrer Sant Antoni Maria Claret, 11, baixos interior. 43002 Tarragona.

Ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la darrera assemblea general celebrada.
  2. Lectura de la memòria d’activitats del Centre Excursionista Tarragona durant els exercicis anteriors.
  3. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes dels exercicis anteriors, 2020 i 2021.
  4. Lectura de la memòria de les activitats i iniciatives a realitzar durant l’exercici vinent.
  5. Proposta de modificació de quotes anuals, donada l’actual pujada energètica i altres serveis que fa ineludible l’ajust pressupostari de la nostra entitat i es fica en coneixement i valoració de totes i tots els socis segons marca el nostre estatut.
  6. Propostes presentades per les sòcies i socis que en compliment de l’article 10/2 dels nostres Estatuts s’incloguin en l’ordre del dia amb l’aval d’un mínim del 10% dels socis.
  7. Precs i preguntes.

 

https://centreexcursionistatarragona.com/wp-content/uploads/2022/10/ASSEMBLEA-GENERAL-ORDINARIA-2022.pdf

 

Info
Categoria: ,
Lloc: c/Sant Antoni Maria Claret, 11, baixos interior. 43002 Tarragona
Data: 10/11/2022
Data fi: 10/11/2022

Sense Comentaris

Respondre