FESTA DEL SOCI 2022 A PRADELL DE LA TEIXETA

53è Dia del Camí de Muntanya

FESTA DEL SOCI 2022 A PRADELL DE LA TEIXETA

Info

Aquest any farem la FESTA DEL SOCI i l’entrega del PREMI ISARD a Pradell de la Teixeta així ajuntarem la ja tradicional trobada del poble Pradell de la Teixeta amb el Centre Excursionista Tarragona recorda’n l’organització del 53è Dia del Camí de Muntanya amb la nostra festa anual, festa anual on haurà una caminada recordant la del 2017 encara que no igual, la variarem un xic i ens esperarà un dinar a la tornada i com no música i xerinola. Els que no vulgueu caminar podeu arribar a Pradell de la Teixeta allà a les 13 h per anar al gra un dinar regat pel vi de Priorat i després entrega del Premi Isard i a ballar !!!!

Es tracta de realitzar, mantenir i gaudir de nou del camí que vàrem netejar, adequar en els seus trams més aeris amb cadenes, indicar amb pals i banderoles i treballar la seva descripció i mapa per fer realitat el 53è Dia del Camí de Muntanya de l’octubre de 2017, que el Centre Excursionista Tarragona va organitzar i que gràcies al treball, il·lusió i empenta de tots els socis de la nostra entitat i l’ajut Del poble de Pradell de la Teixeta, va ser tot un èxit, va ser un abans i un després, aquest esdeveniment, amb 57 anys d’antiguitat.

El fet de treballar en la realització del Dia del Camí de muntanya i realitzar i oferir al món excursionista un nou camí la responsabilitat de l’entitat no acaba en aquell dia sinó que es seguir treballant per mantenir-ho i deixar-lo en correcte ús excursionista.

No hi ha millor manteniment d’un camí que trepitjar-lo i com més excursionistes siguem molt millor, si hi ha algun entrebanc al camí treure’l o tallar-ho i verificar i arreglar si calen les senyalitzacions verticals. Després celebrarem i recordarem tots plegats amb un dinar de germanor i música en viu, comptarem amb el consistori de Pradell de la Teixeta així com amb la seva màxima representació, i tots aquells ciutadans de Pradell de la Teixeta, que varen ser un punt fort, molt important, de l’organització i que animem a participar d’aquest petit esdeveniment excursionista que no és una altra cosa que retrobar-nos i donar les gràcies per una feina ben feta de tots plegats aquell 29 d’octubre del 2017, amb un dinar de germanor del poble de Pradell de la Teixeta i el Centre Excursionista Tarragona que aquest any celebra els seus 50 anys.

The Crooner

MÚSICA: En acabar l’àpat hi haurà un músic que ens amenitzarà la tarda i fins i tot a ballarem!!! The Crooner

INSCRIPCIONS: Seran com sempre, mireu l’apartat d’aquesta pàgina de NORMATIVA I RECOMANACIONS a través d’aquesta pàgina, si només veniu al menjar i a la festa no fa falta mirar l’apartat indicat.

Però si heu d’inscriure’s i fer el pagament del dinar que es farà directament en la Sala del Sindicat de Pradell de la Teixeta on es farà el dinar i un xic de ball.

DINAR: Tothom haurà de pagar 12 € pel dinar (primer, segon i postres). 

L’ITINERARI 2022: Sortirem de Pradell de la Teixeta a les 9:00 h.

A causa del fet que una bona part del recorregut llarg del 2017 està en mal estat farem un variant pujant pel barranc de la Font del Peli, arribarem a la Font del Peli, continuem pujant fins a arribar a la cabana de pedra seca de Cal Trilles, fins a arribar a l’Enderrocada, una vegada allí seguirem a trobar el camí que puja dels Abeuradors i surt al Morral Blanc després seguim per arribar al Parc Eòlic de Trucafort i baixarem seguint els senyals del 53è Dia del Camí de Muntanya fins a arribar a agafar el principi del senderó de les Melitxes, que ens portarà a passar per una zona de cingleres on hi ha una cadena pels més porucs a les alçades, el camí de baixada segueix pel Pla de Rafols fins a arribar al Barranc del Pas i de nou a Pradell de la Teixeta.

Distancia: 10,5 km.

Desnivell: 430 m.

Temps total: 3:30 h.


NORMATIVA I RECOMANACIONS:


INTRODUCCIÓ

No som cap, empresa de viatges, ni d’aventura, som una associació esportiva sense ànim de lucre, totes i tots els socis som part integrant del funcionament del mateix i amb les nostres quotes intentem cobrir els serveis que desitgem gaudir, refugi, rocòdrom, material de préstec, etc., on tots els serveis que es mantenen, són gestionats, per sòcies i socis de forma totalment altruista, la junta directiva, el grup d’escalada i tot allò que pugui venir, són sòcies i socis voluntaris. Així com les sòcies i socis responsables de cada sortida, excursionistes amb experiència, però absolutament voluntaris.

TRANSPORT

 • Els trajectes fins arribar al lloc de sortida i evidentment la tornada, be sigui en els nostres vehicles o com en algunes ocasions amb autocar. No estan coberts per les assegurances tant temporals com anuals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha d’existir l’assegurança del vehicle que hauria de cobrir els acompanyants o en el cas d’un servei públic com es un autocar una assegurança especial pels possibles accidents dels seus ocupants.
 • La majoria de les activitats que organitzem depenen del vostre transport per arribar al lloc de sortida i arribada, ja que la majoria són de tipus circular, és per tant molt important indicar la vostra disposició real de transport a secretaria. En el cas que no disposeu de cap vehicle, es prendrà nota i intentarem organitzar el desplaçament en el cotxe d’algun altre excursionista amb vehicle i que participi en la mateixa activitat.
 • Pot ser que no existeixi lloc en cap vehicle el que farà impossible realitzar l’excursió o l’activitat muntanyenca.
 • Només en cas que s’apuntin a l’excursió una quantitat igual o superior a 27 persones, es podria tramitar els serveis d’un autocar, encara que això no sempre serà possible.
 • Queda a criteri del propietari del vehicle la forma de compensació del desplaçament per realitzar l’activitat prevista i per tant aquest hauria d’explicar a totes i tots que pugin al seu vehicle com ho faran per compensar la despesa que representa fer servir un cotxe ‘x’ quilòmetres.

ASSEGURANCES I SOCI TEMPORAL

 • És obligatori la possessió de la llicencia federativa amb l’assegurança d’accident i responsabilitat civil, amb les cobertures asignades a cada tipus, be sigui l’anual o com a minim la temporal de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per poder participar en les iniciatives esportives organitzades per la nostra entitat.
 • També és obligatori fer saber a secretaria la intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través de la nostra web, del nostre correu electrònic info@centreexcursionistatarragona.com o personant-se al nostre local social (Secretaria) o bé trucant 977240250, dimarts o dijous de 18 fins a 20 h.

Sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona

 • Recomanem a totes i tots els nostres socis que obtinguin la llicència federativa de l’any en curs.
 • En cada sortida, és obligatori, està assegurat, l’assegurança temporal per un, dos o tres dies, pels socis del Centre Excursionista Tarragona, tenen preu especial: un dia 4 €, dos dies 5 €, tres dies 6 €.

Amb Llicència Federativa FEEC/FEDME i no socis del Centre Excursionista Tarragona

•Els excursionistes que estiguin en possessió de la llicència federativa de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, NIF, codi del carnet federatiu, tipus de llicència i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5 €, per dia d’excursió.

No socis i No Llicència Federativa FEEC/FEDME

 • Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres activitats i no són socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió de la llicència federativa, hauran de forma preceptiva, treure’s l’assegurança temporal de la FEECi per tant haureu de passar per secretaria o bé a través de la web, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, NIF, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci temporal de l’entitat excursionista i llavors poder tramitar l’assegurança temporal de la FEEC.

Soci Temporal del Centre Excursionista Tarragona

 • Quota soci/a temporal del CET: un dia 5 €, dos dies 7 € i màxim tres dies 9 €.
 • Un dia, Nenes i nens de 0 a 5 anys: 0 €, de 6 a 11 anys: 3,5 €, de 12 fins 16€: 4 € a partir de 16 anys: 5 €

Assegurança Temporal FEEC

 • Assegurança Temporal FEEC: un dia 5 €, dos dies 6 € i màxim tres dies 7 €. En les assegurances temporals: No hi ha preus per nens i nenes menors d’edad.

NOTIFICACIONS I PAGAMENT

En tots els casos s’ha de notificar a tot tardar l’últim dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora ha de tenir les dades de l’excursionista i el pagament del mateix abans de realitzar l’activitat. Una vegada tramitat s’ha d’informar a l’excursionista, de la pòlissa per conèixer que cobreix i fins a quins límits, així com l’albarà de pagament, que fa de certificat de pagament.

Si no és possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte -. GANDESA .- i el vostre nom complet, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank: ES46 2100 0006 3402 0123 9318   / BBVA: ES55 0182 1238 6702 0026 1708

O millor encara, podeu fer servir l’opció d’ INSCRIURE’M que hi ha en aquesta mateixa pàgina.

ON TROBAR-NÓS

C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50
E-mail: info@centreexcursionistatarragona.com

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 18 – 20h.

Coordinador Voluntari de l’Activitat: Jordi Aluja, 660894138.

Info
Categoria:
Lloc: Pradell de la Teixeta (Priorat)
Data: 18/12/2022
Data fi: 18/12/2022
Hora sortida: 08:15 h
Lloc de sortida: Pàrquing Zona Blava al costat de l'Estació D'autobusos

Sense Comentaris

Respondre