FESTA DEL SOCI 2019

FESTA DEL SOCI 2019

Info

El proper dia 19 celebrarem la tradicional FESTA DEL SOCI, festa anual del Centre Excursionista Tarragona, per tant de totes les sòcies i socis de la nostra entitat, on us esperem per compartir les excursions, escalades i d’altres realitzacions esportives i culturals que hem fet entre tots durant aquest any, al voltant de bon menjar i de bon beure i ens desitjarem bon nadal i un any 2020 que esperem ens doni més aventures i fites muntanyenques per conquerir tot gaudint profundament de la seva realització.

 

PASSAREM UNA BONA ESTONA, US HI ESPEREM ¡¡

 

Farem la cerimònia de l’entrega del

Premi Isard “Homenatge Leandre Lerin” de l’any 2019.

 

Leandre Lerin, iniciador d’entitats com el Grup Excursionista Tarragoní, el 1919 de molt jove juntament amb amics com el Joan Porta i d’altres que després van crear una de les entitats origen de la nostra, el Grup Excursionista Muntanyenc el 23 d’abril de 1923. Medalla de Plata de la Federació Espanyola i sobretot inspirador d’infinitat d’iniciatives, assessor dels que començaven en l’excursionisme i de moltes generacions de muntanyencs a la nostra ciutat.

 

 

Alguns dels socis que han obtingut el Premi Isard, d’esquerra a dreta els Srs. Salvador Muñoz, Pedro Garcia, Jaume Garrosset, Jordi Aluja, Lluís Maria Massó en representació de la Laia Massó i Josep Lerin. Falten premiats com el Srs. Pere Iglesies i Josep Maria Maixe i la Sra. Bernabea Vicente.

El Premi Isard de 2017 va recaure amb la Sra. Marga Aguilà

Com ja sabeu tots, el Premi Isard és un guardó intern que s’entrega només a sòcies o socis del Centre Excursionista Tarragona. Un premi que s’atorga a la sòcia o soci que per la seva contribució dessinteressada, el seu treball, il·lusió i esforç ha fet que la nostra entitat hagi estat coneguda i reconeguda des del punt de vista cultural, organitzatiu i esportiu arreu del món excursionista, a la nostra ciutat i més enllà.

El Premi Isard del 2018 és va entregar al Sr. Joan Borreguero.

Per anomenar la persona mereixedora del Premi Isard és nombra una Comissió Jurat Premi Isard i el Secretari de la Junta del Centre Excursionista Tarragona, certifica el nom i els mèrits presentats per la pròpia comissió o a sol·licitud d’alguna socia o soci de l’entitat.

 

US ESPEREM A TOTES I TOTS ¡¡¡¡¡

 

I SEGUIREM AQUEST 2020 REALITZANT ACTIVITATS DE TOT TIPUS CULTURALS, ORGANITZATIVES I ESPORTIVES, FITES MUNTANYENQUES QUE MAI HAN DE FALTAR I EN TOTS ELS NIVELLS DE COMPROMIS.

EL CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA US VOL DONAR LES GRACIES A LA JUNTA DIRECTIVA, ALS SOCIS QUE HAN PARTICIPAT PROPOSAN I ORGANITZAN SORTIDES DE GRAN INTERES EXCURSIONISTA I A CADASQUN DEL SOCIS PARTICIPANTS EN CADASQUNA DE LES ACTIVITATS  QUE AQUEST ANY HEM REALITZAT, ENHORABONA A ESTAT UN GRAN ANY !!! 

I ENCORATGEM A LES SOCIES I SOCIS DEL CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA A PROPOSAR TOT TIPUS D’INICIATIVES I ACTIVITATS, L’ENTITAT SOM TOTES I TOTS, FEMLA NOSTRA.

 

 

 

Info
Lloc: CET
Data: 19/12/2019
Data fi: 19/12/2019
Hora de començament: 19:15 h
A on: : C/ Sant Antoni M. Claret, 11, bxos. interior 43002 Tarragona

Sense Comentaris

Respondre