GR®T 62 ÀREA D’ESBARJO DE BOET AL PORT DE BOET

El port de Boet acollirà la VII Trobada Senderista Transfronterera

GR®T 62 ÀREA D’ESBARJO DE BOET AL PORT DE BOET

Info

El port de Boet (2.511 m) serà l’escenari d’una nova edició de la Trobada Senderista Transfronterera dels Pirineus el diumenge 6 de setembre, organitzada per la FEEC i el Comitè Departamental de l’Arièja de la Federació Francesa de Senderisme (FFRP) està oberta a tothom i té un clar caràcter festiu. 46-2020 Circular VII Trobada Transfronterera 2020 còpia

Es tracta d’uns dels passos de muntanya històrics entre la capçalera de la Vall Ferrera (Pallars Sobirà) i les valls d’Auzat i Vicdessos, a l’Arièja. La jornada consistirà en una caminada que unirà el pàrquing de la Molinassa (accessible en vehicle tot terreny des d’Àreu, al Pallars Sobirà) fins al port de Boet (2.511 m) resseguint el traçat de l’itinerari transfronterer GR®T 62. Un preciós recorregut d’alta muntanya que supera un desnivell de 600 metres en 4 quilòmetres. Invitació VI Trobada Senderista Transfronterera2

La caminada té una durada d’unes 3 hores. Un cop arribats al port de Boet, situat entre la Pica Roja i els pics de Lavans i Medacorba, els participants es reunirán amb els companys del Comitè Departamental de l’Arièja de la Federació Francesa de Senderisme (FFRP), que arribaran pel vessant francès d’aquest sender transfronterer que uneix el GR 11 amb el GR 10 francès. Cal recordar que aquests tipus de trobades van néixer amb la voluntat de posar en valor la feina que es fa des d’ambdues federacions (FEEC i FFRP) per unir els dos grans senders transpirinencs.

Horaris de la jornada (6 de setembre de 2020)

  • 8:45 h: trobada a l’aparcament de la Molinassa i inici de la caminada
  • 12:00 h: arribada al port de Boet, on es farà un breu acte institucional

No oblideu que el dinar anirà a càrrec de cadascun dels participants. I els qui estiguin interessats en dormir la nit de dissabte 5 al refugi Vallferrera (places limitades) poden consultar la possible disponibilitat a la web. https://www.feec.cat/fem-muntanya/refugis/refugi/refugi-vallferrera/.

A banda, tots els participants hauran d’omplir el full d’autoresponsabilitat Full-Responsabilitat. No es podrà participar sense entregar aquest full d’autoresponsabilitat abans d’iniciar l’activitat.

Per participar en aquesta activitat heu de confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a l’adreça: feec@feec.cat. Cal estar en possessió de la llicència federativa FEEC 2020 (mínim modalitat A).

Només en cas que tingueu algun problema o per la quantitat de gent, valgui la pena reorganitzar cotxes passeu-vos en contacte amb Jordi Aluja 660894138.

L’organització es de la FEEC i la FFRP Francesa.

NO FEU CAS D’AQUESTA OPCIÓ D’INSCRIPCIÓ, SURT PER DEFECTE

Info
Categoria: ,
Lloc: Àreu (Pallars Sobirà)
Data: 05/09/2020
Data fi: 06/09/2020

Sense Comentaris

Respondre