FESTA EXCURSIONISTA 2020 PRADELL DE LA TEIXETA i el CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA

FESTA EXCURSIONISTA 2020 PRADELL DE LA TEIXETA i el CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA

Info

ACTIVITAT ANUL·LADA, PERILL DE CONTAGI DE COVID-19

MANTENIMENT DEL CAMÍ PRADELL DE LA TEIXETA -LES MELITXES -ANTIC CAMÍ DE LA TORRE-PRADELL DE LA TEIXETA

RECORREGUT DEL 53è DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA DE L’ANY 2017 AMB DINAR SOCIAL AL LOCAL DEL SINDICAT DE PRADELL DE LA TEIXETA

La recepció, moltíssims excursionistes d’arreu, ens varen alegrar el dia, l’esforç de l’organització va valdre la pena.

La representació de les parts implicades, l’Alcaldessa, llavors, de Pradell de la Teixeta la Sra. Mar Amorós, el President de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Sr. Jordi Merino, Jordi Aluja representant al Centre Excursionista Tarragona i el Vicepresident 1r de la FEEC, Lluís Simó, que ens va deixar pocs mesos després.

Es tracta de realitzar, mantenir i gaudir de nou del camí que vàrem netejar, adequar en els seus trams més aeris amb cadenes, indicar amb pals i banderoles i treballar la seva descripció i mapa per fer realitat el 53è Dia del Camí de Muntanya de l’octubre de 2017, que el Centre Excursionista Tarragona va organitzar i que gràcies al treball, il·lusió i empenta de tots els socis de la nostra entitat i l’ajut d’altres, va ser tot un èxit, en paraules del malaurat Lluís Simó, Vicepresident de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, va ser un abans i un després, aquest esdeveniment.

Volem fer un petit record i homenatge al Tino Altes, un amic, una gran persona, que ens va ajudar amb l’organització d’aquell dia i que ens va deixar el dia de Sant Jordi d’aquest fatídic any 2020.

El fet de treballar en la realització del Dia del Camí de muntanya i realitzar i oferir al món excursionista un nou camí la responsabilitat de l’entitat no acaba en aquell dia sinó que es seguir treballant per mantenir-ho i deixar-lo en correcte ús excursionista.

No hi ha millor manteniment d’un camí que trepitjar-lo i com més excursionistes siguem molt millor, si hi ha algun entrebanc al camí treure’l o tallar-ho i verificar i arreglar si calen les senyalitzacions verticals. Després celebrarem i recordarem tots plegats amb un dinar de germanor i música en viu, comptarem amb el consistori de Pradell de la Teixeta així com amb la seva màxima representació, i tots aquells ciutadans de Pradell de la Teixeta, que varen ser un punt fort, molt important, de l’organització i que animem a participar d’aquest petit esdeveniment excursionista que no és una altra cosa que retrobar-nos i donar les gràcies per una feina ben feta de tots plegats aquell 29 d’octubre del 2017, amb un dinar de germanor del poble de Pradell de la Teixeta i el Centre Excursionista Tarragona. El cost del dinar serà de 10 € i una donació de 10 € per la MARATÓ de TV3, el dinar ho farà, altre cop l’empresa que va fer el dinar d’aquell dia, el servei de càtering del Sr. Pere Flaqué un enamorat de la muntanya.

 

Llegiu aquesta pàgina https://centreexcursionistatarragona.com/coronavirus-sars-cov-2-la-tardo-i-lhivern-2020-2021/ part dels protocols de la Covid-19.

NORMATIVA I RECOMANACIONS:


INTRODUCCIÓ

No som cap, empresa de viatges, ni d’aventura o de turisme actiu, som una associació esportiva sense ànim de lucre, dedicada als esports realitzats en el medi natural, especialment la muntanya, totes i tots els socis som part integrant del funcionament del mateix i amb les nostres quotes intentem cobrir els serveis que desitgem gaudir, el local social, els refugis, el rocòdrom, el material de préstec, la biblioteca, etc. I on tots els serveis que es mantenen, són gestionats, per sòcies i socis de forma totalment altruista, la junta directiva, el grup d’escalada i tot allò que pugui venir, són sòcies i socis voluntaris. Així com les sòcies i socis responsables de cada sortida, excursionistes amb experiència, però absolutament voluntaris. També pertanyem a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya on amb una quantitat de més de 400 entitats, unim les nostres veus perquè ens puguin sentir arreu i també poder aconseguir suport tècnic, jurídic, materials, formació, assegurances i altres qüestions que d’altra manera seríem molt difícils d’aconseguir o inviables pel seu cost.

TRANSPORT


 • Els trajectes fins a arribar al lloc de sortida i evidentment la tornada, bé sigui en els nostres vehicles o com en algunes ocasions amb autocar. No estan coberts per les assegurances tant temporals com anuals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ha d’existir l’assegurança del vehicle que hauria de cobrir els acompanyants o en el cas d’un servei públic com és un autocar una assegurança especial pels possibles accidents dels seus ocupants.
 • La majoria de les activitats que organitzem depenen del vostre transport per arribar al lloc de sortida i arribada, ja que la majoria són de tipus circular, és per tant molt important indicar la vostra disposició real de transport a secretaria. En el cas que no disposeu de cap vehicle, es prendrà nota i intentarem organitzar el desplaçament en el cotxe d’algun altre excursionista amb vehicle i que participi en la mateixa activitat.
 • Pot ser que no existeixi lloc en cap vehicle el que farà impossible realitzar l’excursió o l’activitat muntanyenca.
 • Només en cas que s’apuntin a l’excursió una quantitat significativa de persones que el cost d’aquest fos un preu raonable, es podria tramitar els serveis d’un autocar, encara que això no sempre serà possible.
 • Queda a criteri del propietari del vehicle la forma de compensació del desplaçament per realitzar l’activitat prevista i per tant aquest hauria d’explicar a totes i tots que pugin al seu vehicle com ho faran per compensar la despesa que representa fer servir un cotxe durant uns quants quilòmetres.

ASSEGURANCES I SOCI TEMPORAL


 • És obligatori la possessió de l’assegurança temporal o anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per poder participar en les iniciatives esportives organitzades per la nostra entitat.
 • També és obligatori fer saber a secretaria la intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través de la nostra web, del nostre correu electrònic info@centreexcursionistatarragona.com o personant-se al nostre local social (Secretaria) o bé trucant 977 240 250, dimarts de 18 fins a 20h o dijous de 19 fins a 21 h.

SÒCIES I SOCIS DEL CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA


 • Recomanem a totes i tots els nostres socis que obtinguin la llicència federativa de l’any en curs.
 • En cada sortida, és obligatori, està assegurat, l’assegurança temporal per un, dos o tres dies, pels socis del Centre Excursionista Tarragona, tenen preu especial: Un dia 4 €, dos dies 5 €, tres dies 6 €.

AMB LLICÈNCIA FEDERATIVA I NO SOCIS DEL CENTRE EXCURSIONISTA TARRAGONA


 • Els excursionistes que estiguin en possessió de la llicència federativa de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, NIF, codi del carnet federatiu, tipus de llicència i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5 €, per dia d’excursió.

NO SOCIS I SENSE LLICÈNCIA FEDERATIVA FEEC/FEDME


Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres activitats i no són socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió de la llicència federativa, hauran de forma preceptiva, treure’s l’assegurança temporal de la FEEC i per tant haureu de passar per secretaria o bé a través de la nostra web, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, NIF, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci temporal de l’entitat excursionista i llavors poder tramitar l’assegurança temporal de la FEEC.

 • Quota de soci o sòcia temporal del Centre Excursionista Tarragona: Un dia 5 €, dos dies 7 € i màxim tres dies 9 €.
 • Assegurança temporal de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya: Un dia 5 €, dos dies 6 € i màxim tres dies 7 €.

NOTIFICACIONS I PAGAMENT


En tots els casos s’ha de notificar a tot tardar l’últim dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora ha de tenir les dades de l’excursionista i el pagament del mateix abans de realitzar l’activitat. Una vegada tramitat s’ha d’informar a l’excursionista, de la pòlissa per conèixer que cobreix i fins a quins límits, així com l’albarà de pagament, que fa de certificat de pagament.

Si no és possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte -. PRADELL .- i el vostre nom complet, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

Caixabanc: ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O millor encara, podeu fer servir l’opció d’INSCRIURE’M que hi ha en aquesta mateixa pàgina.

ON TROBAR-NÓS


C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50

E-mail: info@centreexcursionistatarragona.com
Horaris secretaria: Dimarts de 18 – 20 h i dijous de 19 – 21 h.

Responsable de la sortida: Jordi March, 696102723  i/o  Georgina Amposta 671630617

Info
Categoria: ,
Lloc: Pradrell de la Teixeta (Priorat)
Data: 13/12/2020
Data fi: 13/12/2020
Hora de trobada: 08:15 h
Lloc de trobada: Plaça Imperial Tarraco
Hora de sortida : 09:00 h
Lloc de sortida: Plaça de l'Esglesia Pradrell de la Teixeta

Sense Comentaris

Respondre