Coronavirus SARS-CoV-2, la tardo i l’hivern 2020-2021

Coronavirus SARS-CoV-2, la tardo i l’hivern 2020-2021

El Centre Excursionista Tarragona i a causa de la pandèmia del Coronavirus SARS-CoV-2, que com sabeu encara estem patint arreu del món, una situació que sembla que va per llarg, ja que de moment no hem aconseguit ni tractaments pal·liatius o guaridors de la malaltia o una vacuna d’eficàcia, suficientment, contrastada que pugui aturar la infecció entre la població.

La temporada vinent d’activitats excursionistes organitzades per la nostra entitat, durant la següent tardo i l’hivern, serem més curosos amb la possibilitat de transmissió i risc de contagi, primer procurant que aquestes activitats siguin tan sols d’un dia o matinals. També procurarem organitzar amb més cura el repartiment dels participants en els cotxes, procurant mantenir els dits grups estables o grups familiars. Evitarem la massificació de l’activitat ficant un màxim de participació i a l’hora de realitzar l’activitat mantindrem la distància de seguretat i l’ús de la mascareta sempre que parem per qualsevol motiu, veure i comentar el paisatge, descansar, etc.

Previ a la sortida s’omplirà una Declaració Responsable per Participants en les Activitats on cada persona que participi en l’activitat de forma responsable indicarà si té o no algun símptoma derivat de la infecció de la Covid-19.

També podrem prendre la temperatura als participants en el moment de la sortida, tant amb un qüestionari on aparegui l’existència d’algun símptoma sospitós o una temperatura alta, serà motiu per deriva la persona al CAP que li pertoqui o trucar al 061 perquè li puguin realitzar les proves pertinents.

Grup estable: Els que de forma continuada hagin tingut contacte estret en la pràctica esportiva i cap dels seus membres hagi presentat la simptomatologia clínica de la COVID-19. Cal tenir especial cura durant els primers catorze dies del grup de contacte fins a l’estabilització del grup o aquells nuclis familiars que conviuen en el mateix domicili i que tampoc han presentat símptomes de COVID-19.

I sobretot vigileu la vostra salut emocional i com ho podeu fer, sense cap dubte gaudint de la natura, fent esport i socialitzar-se (amb les mesures de protecció d’infecció, mascareta-distancia-neteja de mans), tot alhora és una excursió del Centre Excursionista Tarragona, sortireu d’aquesta experiència sense pors i curats de la rutina diària i dels vostres neguits, proveu una sortida.

Sense Comentaris

Respondre