Coronavirus SARS-CoV-2, la tardo i l’hivern 2020-2021

Coronavirus SARS-CoV-2, la tardo i l’hivern 2020-2021

El Centre Excursionista Tarragona i a causa de la pandèmia del Coronavirus SARS-CoV-2, que com sabeu encara estem patint arreu del món, una situació que sembla que va per llarg, ja que de moment no hem aconseguit ni tractaments que facin superar la malaltia o una vacuna d’eficàcia suficientment contrastada que pugui aturar la infecció entre la població.

La temporada vinent d’activitats excursionistes organitzades per la nostra entitat, durant la següent tardo i l’hivern, serem més curosos amb la possibilitat de transmissió i risc de contagi, primer procurant que aquestes activitats siguin tan sols d’un dia o matinals. També procurarem organitzar amb més cura el repartiment dels participants en els cotxes, procurant mantenir els dits grups estables o grups familiars. Evitarem la massificació de l’activitat ficant un màxim de participació i a l’hora de realitzar l’activitat mantindrem la distància de seguretat i l’ús de la mascareta quan parem a descansar o a menjar i beure.

Previ a la sortida s’omplirà una Declaració Responsable per Participants a les Activitats on cada persona que participi en l’activitat de forma responsable indicarà si té o no algun símptoma derivat de la infecció de la Covid-19.

També podrem prendre la temperatura als participants en el moment de la sortida, tant amb un qüestionari on aparegui l’existència d’algun símptoma sospitós o una temperatura alta, serà motiu per deriva la persona al CAP que li pertoqui o trucar al 061 i que realitzin les proves pertinents.

Grup estables: Els que de forma continuada hagin tingut contacte estret en la pràctica esportiva i cap dels seus membres hagi presentat la simptomatologia clínica de la COVID-19. Cal tenir especial cura durant els primers 14 dies del grup de contacte fins a l’estabilització del grup o aquells nuclis familiars que conviuen en el mateix domicili i que tampoc han presentat símptomes de COVID-19.

I sobretot vigileu la vostra salut emocional i com ho podeu fer, sense cap dubte gaudint de la natura, fent esport i socialitzar-se, tot alhora és una excursió del Centre Excursionista Tarragona, sortireu d’aquesta experiència sense pors i curats de la rutina diària i dels vostres neguits, proveu una sortida.

Sense Comentaris

Respondre