Itinerari pel Parc Natural dels Ports.

St. Julià - Cova dels Adells - Coves Pintades - Los Xorros.

Itinerari pel Parc Natural dels Ports.

Info

Distancia: 12 km

Desnivell:  700 m

Temps: 4:30 – 5:30 h

Degut a informacions que ens han arribat des d’entitats excursionistes amigues així com d’altres indrets i persones on es deien que el dia que vàrem decidir realitzar l’itinerari per la Serra del Montseny (Turo de l’home…) estaria realment molt, molt ple de gent fonamentalment de Barcelona pel que hem decidit canviar el dia de realització pel proper gener.

Però no podíem deixar-vos  aquest cap de setmana sense una nova proposta excursionista i la creiem prou interessant i regida. Estem segurs que us agradarà molt, gaudireu de debò si participeu i la realitzeu.

Cova dels Adells

Es tracta de conèixer un xic més el Parc Natural d’els Ports aquest massís calcari, de relleu escarpat i abrupte, ha estat humanitzat des de temps prehistòrics. Tot i així, el territori dels Ports se’ns presenta avui com un espai natural feréstec i ple de vida salvatge i realitzaríem un recorregut que començarà a l’àrea de descans de Sant Julià d’aquí anirem a la Cova dels Adells, passarem per la Font Bosc Negre, la Foradada d’aquí arribarem a la Cova Pintada ens desplaçarem a la Font del Ferro i passarem pels Xorros i creuarem el camí per arribar al Barranc del Toscar.

Per acabar com ‘deu mana’ un dia gaudint d’un magnífic paisatge i d’un esforç físic, cal recuperar forces i dinarem al Restaurant Calau dels Reguers, amb un menú de 15 €.

NORMATIVA I RECOMANACIONS:


Les sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona, encara que la nostra recomanació és que obtinguin el carnet federatiu anual o bé el temporal per un dia o més, no és obligatori per poder participar en les iniciatives organitzades per la nostra entitat.
Sí és obligatori fer saber a secretaria la  intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través del nostre correu electrònic o personant-se al nostre local (Secretaria) o be trucant.

Els excursionistes que estiguin en possessió del carnet federatiu de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, DNI, codi del carnet federatiu, tipus de llicencia i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5€, per dia d’excursió.

Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres propostes i no son socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió del carnet federatiu, hauran de forma preceptiva, treure’s la llicencia-assegurança temporal de la FEEC (Agrupació) i per tant haureu de passar per secretaria, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci promocional o temporal i tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, el cost en aquest cas, que és d’un dia serà de 10€.
En tots els casos s’ha de notificar abans del dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora a de tenir les dades de l’excursionista abans de realitzar l’activitat.

Si no es possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte PORTS i el vostre nom complert, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank:  ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O podeu fer servir l’opció d’inscriure’m que hi ha en aquesta mateixa pagina.

ON TROBAR-NOS
C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50 // 660894138
E-mail: cet@tinet.org

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 19 – 21h.

Responsable de la sortida: Lluís Maria Massó;  telèfon: 630 33 87 85

 

Info
Categoria: ,
Data: 09/12/2018
Data fi: 09/12/2018
Lloc de sortida: Plaça Imperial Tarraco
Hora de sortida: 07:15 h

Sense Comentaris

Respondre