4 de desembre nova temporada de llicències 2024

4 de desembre nova temporada de llicències 2024

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) presenta l’inici de la nova temporada de llicències federatives 2024. Ho fa com és habitual amb l’estrena oficial de la nova imatge de la FEEC per aquest pròxim any.

a FEEC comença a partir d’aquest dilluns 4 de desembre la nova temporada de llicències per al 2024, aprovades a l’Assemblea General Extraordinària, celebrada a Cornellà de Llonbregat el passat dissabte 25 de novembre. La llicència federativa per al 2024 començarà a ser vàlida a partir de l’1 de gener de 2024 i caducarà el 31 de desembre de 2024, encara que s’hagi expedit abans. A partir d’aquest 4 de desembre es podran començar a tramitar les noves llicències.

Consolidació com a tercera federació del país 

Aquest 2024 començarà amb nous bons registres pel que fa referència al número de federats i federades de la FEEC. Per setè any consecutiu la FEEC ha tornat a superar els 40.000 federats anuals i tanca aquesta temporada 2023 amb més de 44.500 llicències federatives, superant aquesta xifra per segon cop a la seva història.

La FEEC també ha aconsgeuit un nou registre rècord com són les més de 17.000 llicències federatives femenines. Per primera vegada s’aconsegueix superar aquesta xifra i consolidar el projecte de muntanya en femení que es va marcar com a repte.

La tasca realitzada des de les entitats excursionistes, l’augment de gent que realitza activitats de muntanya i la millora en el servei que es dona des de la mateixa federació han estat factors claus per poder mantenir aquest creixement exponencial en els darrers anys.

Aquesta temporada la imatge de la FEEC busca una clara aposta per la natura i la muntanya.  La il·lustradora, Anna Mongay, ha estat l’encarregada de dissenyar aquesta temporada les noves llicències federatives.

Mongay ha buscat expressar la idea de seguir fent muntanya tot l’any però preservant l’entorn, cada cop més delicat, que ens envolta. El Pedraforca o un pela-roques, atòcton del Pirineu, són alguns dels protagonistes del que serà la imatge de la FEEC per aquest 2024.

Com ve sent habitual els darrers anys, un audiovisual també acompanyarà l’inici de la nova temporada. L’audiovisual realitzat amb la productora El Joc, segueix la línia de la llicència i situats al refugi Lluís Estasen del Pedraforca, presenta una muntanya viva per gaudir durant les quatre estacions.

Sense Comentaris

Respondre