ACTIVITATS EXCURSIONISTES ANUALS, FIGOT TOUR, RIBA-ROJA D’EBRE

ACTIVITATS EXCURSIONISTES ANUALS, FIGOT TOUR, RIBA-ROJA D’EBRE

 

Els nostres amics de Figot Tour de Riba-roja d’Ebre han preparat un tríptic amb totes les iniciatives excursionistes de l’any i per aquest motiu us la presentem i fem difusió perquè si hi ha alguna de les activitats que sigui del vostre interès pugueu inscriure’s tant ells com nosaltres estarem encantats que així sigui.

La nostra entitat excursionista continua donant difusió de la gent d’aquell allunyat terme on estan fent un treball intens per recuperar camins i trobar, fer públic i cuidar del seu patrimoni.

Com sempre el nostre suport i anims !!!

Com podeu veure hi ha una de les caminades on no podem faltar la del 20 de novembre on tornarem a trepitjar el recorregut del 56è Dia del Camí de Muntanya, que surt i arriba a l’ajuntament de la vila.

Totes i tots els que vau tenir l’oportunitat de gaudir d’aquell dia i conèixer aquell camí aquest any teniu de nou l’oportunitat, no podeu faltar. ANIMS !!

Com ja sabeu el coveni signat amb la FEEC i com no el sentit comu de l’excursionista responsable, fa que la nostra entitat a la vegada que Figot Tour sigui co-responsable de mantenir correctament el cami realitzat a la tardo de 2021 en el terme de Riba-roja on varen participar 500 persones i no varen ser més degut a les pors d’uan pandemia que ens va marcar a totes i tots, aixi que socies i socis ara tocar fer el camí de nou, vigilar totes les senyaltzacions i l’estat de tot el camí i esta clar, la part més imporatnt trepitjar-ho que es com es mantenen de debó els camins d’arreu.

 

Sense Comentaris

Respondre