Estudis de muntanya mitjana al Institut Cal·lípòlis (Tarragona)

Estudis de muntanya mitjana al Institut Cal·lípòlis (Tarragona)

L’institut Cal·lípolis de Tarragona, especialitzat en cicles formatius i amb una gran implantació en la familia d’activitats físiques i en concret en els estudis d’ensenyaments esportius on tenim una àmplia experiència i un gran recorregut (des de l’any 2006).

El Centre Excursionista Tarragona en la mida que pot col·laborar amb l’institut i tots aquells centres habilitats per la Generalitat de Catalunya que donen formació reglada de muntanya (medi natural).

En la nostra àrea d’influència estem envoltats de moltes zones de baixa i mitja muntanya i estem convençuts que hi ha molta gent interessada en formar-se i ampliar coneixements lligats al senderisme, escalada, guiatge i conducció de grups fins i tot pensant en fer-ho servir com a sortida professional.

És per això que hem apostat per oferir la possibilitat de titular-se com a tècnic de muntanya. A partir d’ara, disposem dels estudis d’ensenyaments esportius específics de muntanya mitjanaescalada i barrancs, en concret del primer cicle de senderisme (comú i obligatori per a poder fer el cicle final tant de muntanya mitjana, com d’escalada, com de barrancs).

Un cop fet aquest cicle inicial (comú per les tres especialitats) podrem continuar la formació amb el cicle final que ens permet tenir una titulació acadèmica (Cicle Formatiu de grau mitjà) que, a més a més, està plenament reconeguda dintre del mon federatiu i empresarial de muntanya per a poder exercir professionalment com a tècnic/a.

A partir del mes d’abril oferim al centre el curs del cicle inicial de senderisme (per aquelles persones que tinguin la prova específica), a partir de setembre oferirem aquest cicle cada curs i començarem a ofertar els cicles finals de les 3 especialitats de muntanya comentades abans.

Per a poder realitzar els estudis del cicle inicial, els requisits d’accés són:

Si esteu interessats podeu contactar amb el centre en aquesta mateixa adreça de correu. D’igual manera també us podrem resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir.

Salutacions cordials,

Chema Olave Lumbreras

Cap d’estudis esport/imatge personal

Institut Cal·lípolis

Tel. 977 544202 – 977 550581
CET Autovia de Salou s/n
Tarragona 43006

http://www.institutcallipolis.cat/cat/

Sense Comentaris

Respondre