Excursió Serra de Miramar

Cim de la Cogulla o de Miramar i graus d'acces

Excursió Serra de Miramar

Info

 

Distancia:                     12,52 km

Punt més alt:             855 m

Desnivell pujada:     696 m

Dificultat tècnica:     Moderat

Temps:                       4 h 15 m

Durada:                     4.30 h – 5 h

Des del poble de Miramar es puja al cim de la Cogulla (o de Miramar) per un corriol. Es baixa per la pista fins el coll i es segueix un camí en part corriol en part pista fins el Tossal de la Somerota. Se segueix un corriol que passa per la carena de la carbonària on hi ha diversos punts per fer grimpades. Tot seguit el corriol entra dins el bosc per sortir-ne al cap de poc i passar per alguns passos de una certa dificultat (un d’ells equipat amb una corda). El corriol entra de nou dins el bosc fins el coll de Prenafeta. Agafem pista forestal fins un trobar el corriol que inicia la pujada al Tossal Gros (la pujada és curta però amb fort pendent). Un cop al Tossal Gros seguim la carena del Jordà (amb alguns punt de desgrimpada) fins el coll de la Coloma. Tot seguit baixem pel GR 175 (possibilitat de visitar les ruïnes de l’antic castell de Prenafeta) fins trobar un nou corriol que entra dins el bosc. Seguim el corriol fins que surt a la pista forestal (GR 7.8) que seguim fins tornar al poble de Miramar.

 

Si el dia és clar, des de diversos punts de la sortida es pot veure bona part del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà, els Pirineus i Montserrat.

 

 

NORMATIVA I RECOMANACIONS:


Les sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona, encara que la nostra recomanació es que obtinguin el carnet federatiu anual o bé el temporal per un dia o més, no és obligatori per poder participar en les iniciatives organitzades per la nostra entitat.
Si és obligatori fer saber a secretaria la seva intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través del nostre correu electrònic o personant-se al nostre local (Secretaria) o be trucant.

Els excursionistes que estiguin en possessió del carnet federatiu de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, DNI, codi del carnet federatiu, tipus de llicencia i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5€, per dia d’excursió.

Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres propostes i no son socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió del carnet federatiu, hauran de forma preceptiva, treure’s la llicencia-assegurança temporal de la FEEC (Agrupació) i per tant haureu de passar per secretaria, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci promocional o temporal i tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, el cost en aquest cas, que és d’un dia serà de 10€.
En tots els casos s’ha de notificar abans del dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora a de tenir les dades de l’excursionista abans de realitzar l’activitat.

Si no es possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte MIRAMAR i el vostre nom complert, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank:  ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O podeu fer servir l’opció d’inscriure’m que hi ha en aquesta mateixa pagina.

ON TROBAR-NOS
C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50
E-mail: cet@tinet.org

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 19 – 21h.

Responsable de la sortida: Ramón Canela. telf.:676 82 16 60

Info
Categoria: ,
Lloc: Prenafeta
Data: 02/12/2018
Data fi: 02/12/2018
Lloc de sortida: Plaça Imperial Tarraco
Hora sortida: 08:00 h

Sense Comentaris

Respondre