FESTA EXCURSIONISTA 2019 PRADELL DE LA TEIXETA i el Centre Excursionista Tarragona

MANTENIMENT DEL CAMÍ PRADELL DE LA TEIXETA -LES MELITXES -ANTIC CAMÍ DE LA TORRE-PRADELL DE LA TEIXETA

FESTA EXCURSIONISTA 2019 PRADELL DE LA TEIXETA i el Centre Excursionista Tarragona

Info

RECORREGUT DEL 53è DIA DEL CAMÍ DE MUNTANYA DE L’ANY 2017 AMB DINAR SOCIAL AL LOCAL DEL SINDICAT DE PRADELL DE LA TEIXETA

Es tracta de realitzar, mantenir i gaudir de nou del camí que vàrem netejar, adequar en els seus trams més aeris amb cadenes, indicar amb pals i banderoles i treballar la seva descripció i mapa per fer realitat el 53è Dia del Camí de Muntanya de l’octubre de 2017, que el Centre Excursionista Tarragona va organitzar i que gracies al treball, il·lusió i empenta de tots els socis de la nostra entitat i l’ajut d’altres, va ser tot un èxit, en paraules del malaurat Lluis Simó, Vicepresident de la FEEC, va ser un abans i un després, aquest esdeveniment.

El fet de treballar en la realització del Dia del Camí de muntanya i realitzar i oferir al món excursionista un nou camí  la responsabilitat de l’entitat no acaba en aquell dia sino que es seguir treballant per mantenir-ho i deixar-lo en correcte ús excursionista.
No hi ha millor manteniment d’un camí que trepitjar-lo i com més excursionistes siguem molt millor, si hi ha algun entrebanc al camí treure’l o tallar-ho i verificar i arreglar si cal les senyalitzacions verticals. Després celebrarem i recordarem tots pl

 

germanor i musica en viu, contarem amb el consistori de Pradell de la Teixeta així com amb la seva maxima

representació, i tots aquells ciutadans de Pradell de la Teixeta, que varen ser un punt fort, molt important, de l’organització i que animem a participar d’aquest petit esdeveniment excursionista que no és una altra cosa que retrobar-nos i donar les gracies per una feina ben feta.

egats aquell 29 d’octubre del 2017, amb un dinar de

El cost del dinar serà de 10€  i donació voluntaria per la MARATO de TV3, el dinar ho farà, altre cop l’empresa que va fer el dinar d’aquell dia, el servei de càtering del Sr. Pere Flaqué un enamorat de la muntanya.

Per conèixer bé el recorregut, quina dificultat te, desnivell i distancia mireu l’arxiu PDF, que és el llibret que es va donar a tots els participants.

53èDiadelCamídeMuntanya2017_CET-revisat1

 

NORMATIVA I RECOMANACIONS:


Recomanem a totes i tots elos nostres socis que obtinguin la llicencia federativa de l’any en curs  o bé la llicencia temporal per un o dos dies (un dia 4€ i dos dies 5€) .

És obligatori la possessió de l’assegurança temporal o anual de la FEEC per poder participar en les iniciatives esportives organitzades per la nostra entitat.

També és obligatori fer saber a secretaria la  intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través de la nostra web, del nostre correu electrònic info@centreexcursionistatarragona.com o personant-se al nostre local social (Secretaria) o be trucant 977240250, dimarts o dijous de 19 fins 21h.


Els excursionistes que estiguin en possessió del carnet federatiu de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, DNI, codi del carnet federatiu, tipus de llicencia i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5€, per dia d’excursió.


Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres propostes i no son socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió del carnet federatiu, hauran de forma preceptiva, treure’s la llicencia-assegurança temporal de la FEEC i per tant haureu de passar per secretaria, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci promocional o temporal  de l’entitat i tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, el cost en aquest cas, serà de 5€ quota un dia CET, es preceptiu sinó no es podria tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, que també són 5€. Si son dos dies la quota temporal CET es de 7€ i l’assegurança temporal de la FEEC de dos dies, són 6€.

En tots els casos s’ha de notificar com molt tard el ultim dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora a de tenir les dades de l’excursionista i el pagament del mateix abans de realitzar l’activitat.

Si no es possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte PRADELL i el vostre nom complert, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank:  ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O podeu fer servir l’opció d’inscriure’m que hi ha en aquesta mateixa pagina.

ON TROBAR-NOS
C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50
E-mail: info@centreexcursionistatarragona.com

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 19 – 21h.

Responsable de la sortida: Jordi Aluja, 660 894 138

Info
Data: 15/12/2019
Data fi: 15/12/2019
Lloc de sortida: Plaça Imperial Tarraco
Hora sortida: 08:15 h

Sense Comentaris

Respondre