Pradell de la Teixeta -Les Melitxes -Antic Camí de la Torre-Pradell de la Teixeta

Pradell de la Teixeta -Les Melitxes -Antic Camí de la Torre-Pradell de la Teixeta

Info

              Recorregut del Dia del Camí de Muntanya de l’any 2017

                     Amb dinar al local del Sindicat de Pradell de la Teixeta

Es tracta de realitzar i gaudir del camí que vàrem netejar, adequar en els seus trams més aeris amb cadenes, indicar amb pals i banderoles i treballar la seva descripció i mapa per fer realitat el 53è dia del Camí de Muntanya de l’octubre de 2017, que el Centre Excursionista Tarragona va organitzar i que gracies al treball, il·lusió i empenta de tots els socis de la nostra entitat i l’ajut d’altres, va ser tot un èxit, en paraules del malaurat Lluis Simó, Vicepresident de la FEEC, va ser un abans i un després, aquest esdeveniment.

No hi ha millor manteniment d’un camí que trepitjar-lo i com més excursionistes siguem molt  millor i després celebrarem i recordarem tots plegats aquell 29 d’octubre del 2017, amb un dinar de germanor, contarem amb el consistori de Pradell de la Teixeta així com amb la seva alcaldessa, i tots aquells ciutadans de Pradell de la Teixeta, que varen ser un punt molt important de l’organització i que animem a participar d’aquest petit esdeveniment excursionista que no és una altra cosa que retrobar-nos i donar les gracies per la feina ben feta.

El cost del dinar serà de 10 i el farà, altre cop l’empresa que va fer el dinar d’aquell dia, el servei de càtering del Sr. Pere Flaqué.

Per conèixer bé el  recorregut, quina dificultat te,  desnivell i distancia mireu l’arxiu PDF, que és el llibret que es va donar a tots els participants d’aquell 29 d’octubre de 2017.  53èDiadelCamídeMuntanya2017_CET-revisat1

 


NORMATIVA I RECOMANACIONS:


Les sòcies i socis del Centre Excursionista Tarragona, encara que la nostra recomanació es que obtinguin el carnet federatiu anual o bé el temporal per un dia o més, no és obligatori per poder participar en les iniciatives organitzades per la nostra entitat.
Si és obligatori fer saber a secretaria la seva intenció de participar en la sortida o l’esdeveniment anunciat. A través del nostre correu electrònic o personant-se al nostre local (Secretaria) o be trucant.

Els excursionistes que estiguin en possessió del carnet federatiu de l’any en curs i no siguin socis de la nostra entitat han d’informar a secretaria de la seva intenció de participar-hi i donar el nom complert, DNI, codi del carnet federatiu, tipus de llicencia i telèfon mòbil, així com realitzar un donatiu de 5€, per dia d’excursió.

Els excursionistes que vulguin gaudir d’algunes de les nostres propostes i no son socis del Centre Excursionista Tarragona i tampoc estan en possessió del carnet federatiu, hauran de forma preceptiva, treure’s la llicencia-assegurança temporal de la FEEC (Agrupació) i per tant haureu de passar per secretaria, per donar les vostres dades personals (nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon mòbil i correu electrònic) per realitzar les gestions de donar-vos d’alta com a soci promocional o temporal i tramitar l’assegurança temporal de la FEEC, el cost en aquest cas, que és d’un dia serà de 10€.
En tots els casos s’ha de notificar abans del dijous anterior a la sortida, ja que l’empresa asseguradora a de tenir les dades de l’excursionista abans de realitzar l’activitat.

Si no es possible passar pel nostre local social (secretaria), podeu fer una transferència amb el concepte PRADELL i el vostre nom complert, a més heu d’enviar un correu electrònic donant les dades que en cada cas fan falta, afegint l’arxiu acreditatiu de la realització de la transferència.

CaixaBank:  ES46 2100 0006 3402 0123 9318

O podeu fer servir l’opció d’inscriure’m que hi ha en aquesta mateixa pagina.

ON TROBAR-NOS
C/Sant Antoni Maria Claret, 11 baixos interior. 43002 Tarragona
Telèfon: 977 24 02 50
E-mail: cet@tinet.org

Horaris:
Secretaria: Dimarts i dijous de 19 – 21h.

Responsable de la sortida: Jordi Aluja, jalujab@tinet.cat.

 

Info
Categoria: ,
Lloc: Pradell de la Teixeta
Data: 16/12/2018
Data fi: 16/12/2018
Lloc de sortida: Plaça Imperial Tarraco
Hora sortida: 08:00 h

Sense Comentaris

Respondre