Trekking al Campament Base de l’Everest a través de Renjo-La i del Cho-La

Trekking al Campament Base de l’Everest a través de Renjo-La i del Cho-La

Info

TREKKING THE RENJO LA & CHO LA WITH EVEREST BASE CAMP

Vols fer un trekking per la serralada més alta i salvatge del món. El Himàlaia i per les valls properes a cims com el Pumori, l’Amadablan, el Nuptse o els 8000s com el Makalu, Lhotse o el propi Everest el cim més alt del món on s’arribarà al seu campament base després de passar per collades de més de 5000 msnm.

Amb el guiatge i suport de l’alpinista Tarragoní Oscar Cadiach, que es pot dir de l’Oscar amb un currículum alpinístic realment important, primer català en assolir l’Everest, el primer occidental en conquerir l’Everest per la vessant xinesa, la primera persona que ha ascendir la cua de Drac (tots el cims del Broad Peak) el primer català que ha conquerit els 14 8000 principals i sense oxigen complementari, nomes 20 persones al món han aconseguit aquesta fita, on hi han noms com Reinhold Messner, Erhard Loretan o Denis Urubko i el tenim ben prop nostre.

Fruit de la col.laboració amb el Club Alpí K2, els primers cinc socis del Centre Excursionisme Tarragona obtindran un 5% de descompte.

Everest i el Gokyo Lake des de Renjo Pass

El trekking al campament base de l’Everest sobre el pas de Renjo La i el coll de Chola Pass és l’expedició més aventurera que es pot experimentar a Nepal. És la ruta del circuit caminant que combina el pas dels de les dues collades amb la caminada del camp base Everest. El recorregut pel camí portarà els viatgers a través d’un increïble recorregut pels gegants de l’Himàlaia com el Mont. Everest, Makalu, Lhotse, Amadablam, Pumori, Nuptse i moltes altres muntanyes. A més dels terrenys muntanyencs, els viatgers podran explorar bells paisatges de la vall de Gokyo i una gran quantitat de llacs sagrats. Entre les altres experiències fascinants que un viatger experimentarà durant el viatge es troben els bells boscos amb diverses espècies de flora i fauna, excel·lents vistes glacials com la de la glacera de Ngozumpa i la rica cultura de persones que hi habiten.

Durant el viatge de trekking, els viatgers hauran de creuar dos alts passos, com el pas de Renjo (5340 m) i el coll de Chola (5330 m). És a partir d’aquests punts culminants que la gent gaudirà de fantàstiques vistes de les valls remotes, dels magnífics cims i de les sorprenents glaceres que envolten la regió.

El comportament amable de la població local fa que el viatge sigui encara més agradable.

El cost del trekking es de 2500 €, faltaria afegir el cost del vol internacional de Barcelona a Kathmandu i tornada, els ultims vols trobats tenen un cost de 1200 €, com sabeu aquest preu varia depenent de la companyia aerea, les escales i les dates en que s’adquireix.

 

 

Per poder adherir-se a aquest trekking truqueu al responsable d’aquesta aventura l’Oscar Cadiach: 607666306.

 

 

 

 

Info
Categoria: ,
Lloc: Nepal
Data: 10/10/2019
Data fi: 31/10/2019

Sense Comentaris

Respondre