Llicències habilitades de la FEDME 2024

Llicències habilitades de la FEDME 2024

Llicències habilitades de la FEDME 2024

 

 

 

Per aquest 2024 des de la FEDME s’ha comunicat que no es proporcionaran els plàstics per a realitzar la impressió de les llicències federatives a cap federació autonòmica.

CLIPEU DAMUNT D'AQUESTA IMATGE I LLEGIU EL DOCUMENT PDF DE LA FEDERACIÓ HI HA LES POSSIBLES SOLUCIONS AL PROBLEMA DE NO DISPOSAR DE CARNET.

CLIPEU DAMUNT D’AQUESTA IMATGE I LLEGIU EL DOCUMENT PDF DE LA FEDERACIÓ HI HA LES POSSIBLES SOLUCIONS AL PROBLEMA DE NO DISPOSAR DE CARNET.

Aquells federats i federades que optin a realitzar l’habilitació FEDME hauran de descarregar-se l’aplicació: “Paso a Paso” al seu telèfon mòbil.

Amb aquesta aplicació tindran la targeta federativa FEDME en el seu telèfon mòbil i és la que s’haurà de fer servir pel descompte de reciprocitat en els refugis en països europeus adscrits al conveni i per participar en les activitats pròpies de la FEDME com ara les competicions oficials.

CAL RECORDAR QUE PER DESCOMPTES EN ELS REFUGIS D’ARAGÓ, NAVARRA, ASTÚRIES, PAÍS BASC, ANDORRA i EL CANIGÓ NO CAL HABILITAR LA LLICÈNCIA FEDME AMB LA LLICÈNCIA FEEC ES GAUDIRÀ D’AQUEST DESCOMPTE EN TOTS ELS REFUGIS INCLOSOS EN EL CONVENI DE CORRESPONDÈNCIA MÚTUA.

 

Sense Comentaris

Respondre